![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mi újság
i. legalább egy felugró amikor első látogatás számítógép gyümölcslé, majd everypage i látogatása itt egy felugró is megpróbálja! .. Popup is, mint a Firefox 3 küzd õket, de némi csúszás nem csak ez, de a végén az volt, hogy lehetővé teszik, hogy pop-up blokkoló Popups ezen weboldalak, mint néhány oldal nem teljesen load.even furcsa szer crash firefox használok Firefox 3 admins ha szeretnéd megtudni, hogy ezencant belive számítógép juice van Popups most úgy anoying, frusztráló. Én nem minden honlap kell fizetendő, de egy felugró minden oldalra látogat itt ![]() dont problémáid vannak más honlapok és én használt 3 különböző számítógép ellenőrzi, hogy dubble nincs böngésző géprablóra és biztos vagyok benne, én szokás lehet az egyetlen, aki észrevette ezt a változást ![]() Nem vagyok b * tching számítógép lé ... Böngészés injoyed csak itt, és amit az egyik oka annak, hogy
|
|
|||
|
|||
|
Azt hiszem, "a" az egyetlen, aki észrevette a változást
mint amit ellenőrizni én laptop & gf's laptop, és nem voltak pop ups egyáltalán nem is beszélve minden oldalon, akkor menjen át a rossz vírus thread mate hangzik adware.
|
|
|
|||
|
|||
|
kell egy jó pop-up blokkoló, akkor
Ez egy új install és próbáltam azt a 3 különböző számítógép, mi ennek az esélye, hogy történik az összes 3 db van
|
|||
|
|||
|
Tényleg? Mázlista vagyok, akkor
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nem fut pop-up itt, egy másik srác panaszkodott a múlt héten, akkor valósul meg volt riddled a kémprogramok, azt javasoljuk, hogy futtassa a vizsgálatból. Azt is ellenőrzik a szalaghirdetések vállalatok hétfő, hogy biztosan valami nem csúsztak át a hálón. Köszönöm.
|
|||
|
|||
|
Fura, de nem kap előugró két én gépek
|
|
|
|||
|
|||
|
i dont get pop up "és" használja a Firefox 3.0.5, a avg és Comodo tűzfalat, nem jön ide, valójában i dont get pop ups a anywebsite lol
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
|