![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה קורה אני מקבל לפחות אחת קופץ כשאני הביקור הראשון המחשב מיץ everypage אז אני כאן על ביקור נוסף קופץ גם מנסה! .. ובכן כפי Popup Firefox 3 הוא נלחם אותם מהמקום אך חלק לחמוק ולעבור לא רק זה, אבל בסופו של דבר אני צריך להפעיל את חוסם חלונות קופצים קופצים כדי לקבל את זה כמו אתרים מסוימים לא היו מלא דפים load.even תמוה פעמים את Firefox לקרוס אני משתמש ב-Firefox 3 מנהלים אם רוצים לבדוק את זהצביעות belive המחשב מיץ קופצים עכשיו יש כל כך anoying, מתסכל. אני לא כל בעל אתר צריך להיות עבור payed אבל קופץ על כל דף שאתה מבקר כאן ![]() dont יש לך בעיות עם כל שאר אתרי נהגתי 3 שונים של המחשב כדי לבדוק dubble אין לי דפדפן hijackers ובכן אני בטוח שאני רגיל להיות היחיד הבחין בשינוי זה ![]() איני b * tching המחשב מיץ ... רק injoyed הגלישה ב פה אחד thats סיבה
|
| |||
| |||
| אני חושב שאתה 'הן' רק כדי להבחין בשינוי כפי שאני כבר בדק על הנייד שלי, & gf של הנייד, ולא היה POP UPS בכלל לעזוב לנפשו בכל דף, אולי תרצה לעבור על Evils וירוס פתיל חבר נשמע כמו Adware. |
|
| |||
| |||
| אתה חייב להיות טוב אז חוסם חלונות קופצים מדובר בתוספת חדשה ניסיתי להתקין אותה על מחשב אחר של 3 מהן יתרון של כל זה קורה ב 3 PC's
__________________ |
|
| |||
| |||
| באמת? מזל אותי אז |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אנחנו לא מפעילים חלונות קופצים כאן, חלק אחר הבחור התלונן בשבוע שעבר, אז realised שהוא riddled עם תוכנות ריגול, אני ממליץ לך להריץ סריקה. אני גם לבדוק את מודעת באנר עם חברות על יום שני על מנת לוודא משהו לא slipped דרך נטו. תודה.
| |||
| |||
| מוזר, אני לא מבין חלונות קופצים באחת המכונות שלי |
|
| |||
| |||
| אני מקבל dont POP UPS ולהשתמש Firefox 3.0.5, עם עלות ממוצעת ו COMODO חומת אש, אבא לא כאן, למעשה אני מקבל dont ב POP UPS anywebsite LOL |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב מיץ מיילסטון | SocialWarfare | קהילה חדשות וצ 'אטים | 13 | 16 נובמבר 2009 16:04 |
| מיץ מחשב חדש! | Fiberguy | ואציג את עצמך כאן | 5 | 18 פבר 2009 13:32 |
| שלום, המחשב מיץ! | מושיע | ואציג את עצמך כאן | 13 | 24 נובמבר 2008 20:16 |
| היי המחשב מיץ | BurgerBoy34 | ואציג את עצמך כאן | 6 | ה -5 בחודש פברואר 2008 09:01 |
| שלום המחשב מיץ! | Jayster | ואציג את עצמך כאן | 4 | ה -5 בחודש פברואר 2008 06:00 |
| שרשרת כלים | |
| |