![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whats going on Gaunu bent vieną iššokantį kai aš pirmą kartą apsilankyti kompiuteris sultys tada everypage I apsilankyti čia dar iššokantį pat bando! .. gerai POPUP kaip Firefox 3 yra kova, tačiau kai kurie jų toli bėgti ne tik tai, bet galų gale man teko Įjungti iškylančių langų blokavimo priimti nuo šios svetainės taip: kai kuriuose puslapiuose būtų ne visiškai load.even nelyginis kartus crash Firefox naudoju Firefox 3, jei administratoriai norite patikrinti šiocant įsitikinę kompiuteris sultys langų dabar taip anoying, nusivylimas. man nėra kas svetainė poreikiai bus kreipiamas už bet kiekvieno puslapio vizitą čia iškylančių langų ![]() Neturite su bet kuriuo kitų svetainių ir aš problemų naudojama 3 skirtingų kompiuterių su Dubble patikrinti Neturiu naršyklės pagrobėjai ir tikiu, kad įpratęs būti tik viena pastebėti šį pakeitimą ![]() esu ne b * tching kompiuteris sulčių ... tiesiog injoyed Browse čia ir thats viena iš priežasčių, kodėl
|
| |||
| |||
| Manau, kad jums "yra" tik vienas, kad pranešimas pakeisti kaip aš patikrinti mano nešiojamas, ir GF nešiojamojo kompiuterio, o ne buvo pop ups visuose nekalbant apie kiekvieną puslapį, galite eiti per Evils virusas thread mate Panašiai skambanti Adware. |
|
| |||
| |||
| turite gerą iškylančių langų blokavimo tada Tai nauja įdiegti plius Bandžiau jį 3 skirtingų kompiuterių Kokie jo Kursai vyksta visuose 3 PC's
__________________ |
|
| |||
| |||
| Tikrai? Lucky man tada |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mes neveikia pop-ups čia, kai kurios kitos vaikinas skundėsi, praeitą savaitę, po to suprato, jis buvo pralaimėjimai su šnipinėjimo programa, siūlau jums paleisti skenavimas. Aš taip pat patikrins įrengtus reklamos kompanijų Mon įsitikinkite, kad kažkas ne praslydo neto. Ačiū.
| |||
| |||
| Strange, I don't get pop-ups "arba mano mašinos |
|
| |||
| |||
| I dont get pop ups ir naudoti Firefox 3.0.5 su avg ir COMODO ugniasienės, ne pasirodo čia, tikrai i dont get pop ups anywebsite lol |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuterių Sultys Milestone | SocialWarfare | Community News & Chat | 13 | Lapkritis 16, 2009 16:04 |
| Nauja kompiuterių sultys! | Fiberguy | Introduce yourself here | 5 | 18 vasaris 2009 13:32 |
| Sveiki, Kompiuteriai sultys! | Saviour | Introduce yourself here | 13 | Lapkritis 24, 2008 20:16 |
| Ei Kompiuterių sultys | BurgerBoy34 | Introduce yourself here | 6 | 5 vasaris 2008 09:01 |
| Sveiki Kompiuterių sultys! | Jayster | Introduce yourself here | 4 | 5 vasaris 2008 06:00 |
| Temos įrankiai | |
| |