mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Community News & Chat

Register

PopUp Crazy kompiuteris sultys

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 17, 2009, 18:24
Donorų grupės

Default PopUp Crazy kompiuteris sultys

Whats going on Gaunu bent vieną iššokantį kai aš pirmą kartą apsilankyti kompiuteris sultys tada everypage I apsilankyti čia dar iššokantį pat bando! .. gerai POPUP kaip Firefox 3 yra kova, tačiau kai kurie jų toli bėgti ne tik tai, bet galų gale man teko Įjungti iškylančių langų blokavimo priimti nuo šios svetainės taip: kai kuriuose puslapiuose būtų ne visiškai load.even nelyginis kartus crash Firefox naudoju Firefox 3, jei administratoriai norite patikrinti šio

cant įsitikinę kompiuteris sultys langų dabar taip anoying, nusivylimas. man nėra kas svetainė poreikiai bus kreipiamas už bet kiekvieno puslapio vizitą čia iškylančių langų

Neturite su bet kuriuo kitų svetainių ir aš problemų naudojama 3 skirtingų kompiuterių su Dubble patikrinti Neturiu naršyklės pagrobėjai

ir tikiu, kad įpratęs būti tik viena pastebėti šį pakeitimą

esu ne b * tching kompiuteris sulčių ... tiesiog injoyed Browse čia ir thats viena iš priežasčių, kodėl

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.3GHz Intel
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY Watercooling
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50MB
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate
Old Sausis 17, 2009, 18:58
Donorų grupės

Manau, kad jums "yra" tik vienas, kad pranešimas pakeisti kaip aš patikrinti mano nešiojamas, ir GF nešiojamojo kompiuterio, o ne buvo pop ups visuose nekalbant apie kiekvieną puslapį, galite eiti per Evils virusas thread mate Panašiai skambanti Adware.
Old Sausis 17, 2009, 21:37
Donorų grupės

turite gerą iškylančių langų blokavimo tada Tai nauja įdiegti plius Bandžiau jį 3 skirtingų kompiuterių Kokie jo Kursai vyksta visuose 3 PC's

Old Sausis 18, 2009, 04:02
Donorų grupės

Tikrai? Lucky man tada
Old Sausis 18, 2009, 06:20
Administrator Grupė

Mes neveikia pop-ups čia, kai kurios kitos vaikinas skundėsi, praeitą savaitę, po to suprato, jis buvo pralaimėjimai su šnipinėjimo programa, siūlau jums paleisti skenavimas. Aš taip pat patikrins įrengtus reklamos kompanijų Mon įsitikinkite, kad kažkas ne praslydo neto. Ačiū.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Sausis 18, 2009, 06:53
Naujas Narys

Strange, I don't get pop-ups "arba mano mašinos
Old Sausis 18, 2009, 07:51
Narys

I dont get pop ups ir naudoti Firefox 3.0.5 su avg ir COMODO ugniasienės, ne pasirodo čia, tikrai i dont get pop ups anywebsite lol
Old Sausis 18, 2009, 09:08
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by rbscooby View Post
I dont get pop ups ir naudoti Firefox 3.0.5 su avg ir COMODO ugniasienės, ne pasirodo čia, tikrai i dont get pop ups anywebsite lol
Man nei pagalvoti apie tai
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kompiuterių Sultys Milestone SocialWarfare Community News & Chat 13 Lapkritis 16, 2009 16:04
Nauja kompiuterių sultys! Fiberguy Introduce yourself here 5 18 vasaris 2009 13:32
Sveiki, Kompiuteriai sultys! Saviour Introduce yourself here 13 Lapkritis 24, 2008 20:16
Ei Kompiuterių sultys BurgerBoy34 Introduce yourself here 6 5 vasaris 2008 09:01
Sveiki Kompiuterių sultys! Jayster Introduce yourself here 4 5 vasaris 2008 06:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.