![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas notiek Man vismaz viens popup kad es pirmo reizi apmeklēja dators sulu tad everypage es apmeklēju šeit vēl popup arī cenšas! .. arī POPUP kā 3 Firefox cīnās tos prom, bet dažas buksēšana ne tikai to, ka tomēr beigās man bija Iespējot uznirstošo logu bloķētāju pieņemt logus no šīs mājas lapas, kā dažas lapas nebūtu pilnīgi load.even nepāra reizes crash Firefox izmantoju firefox 3, ja admins vēlas pārbaudīt šocant belive dators sula logus tik anoying, nomākta. I Nr ik vietnei ir jābūt payed par bet uznirstošo logu katrā lapā Jūs apmeklējiet šeit ![]() dont ir kāds ar citām mājas lapām, un man problēmas, ko izmanto 3 dažādām datora uz dubble pārbaudīt man nav pārlūkprogramma nolaupītāji arī esmu pārliecināts, ka man mēdz būt tikai viens pamanījis, šīs pārmaiņas ![]() neesmu b * tching dators sula ... tikko injoyed pārlūkošanas šeit un thats viens iemesls, kāpēc
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka jūs "ir" vienīgais pamanījis izmaiņas kā es esmu pārbauda savu klēpjdatoru, & gf's laptop, un neviens nebija pop ups vispār nemaz nerunājot par katru lapu, jūs varētu vēlēties iet pār ļaunumu vīruss pavedienu mate skan kā adware. |
|
| |||
| |||
| Jums ir jābūt labas popup bloķētājs tam šī ir jauna instalēt arī es izmēģināju uz 3 dažādām datora kādas ir to izredzes notiek par visiem 3 pc's
__________________ |
|
| |||
| |||
| Really? lucky man tad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēs neskrien pop-ups šeit, daži citi puisis sūdzējās pagājušajā nedēļā, pēc tam saprata viņš riddled ar spyware, iesaku palaist skenēšanu. Es arī pārbaudiet banner ad kompānijām Mon, lai pārliecinātos, kaut nav izslīdējis caur tīklu. Pateicība.
| |||
| |||
| Dīvaini, I don't get pop-ups nu manu mašīnu |
|
| |||
| |||
| i dont get pop ups un lietot Firefox 3.0.5, ar avg un Comodo firewall, bez NOP šeit, faktiski i dont get pop ups par anywebsite lol |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |