![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| whats going on ja dostać co najmniej jedno okienko, kiedy pierwsza wizyta komputera sok i następnie everypage wizyta tutaj inny popup oraz próbuje! .. dobrze POPUP jak Firefox 3 jest od ich walki, ale przez kilka poślizgu, ale nie tylko, że w końcu musiałem ENABLE wyskakujących okienek wyskakujących przyjąć od tego, jak niektóre strony internetowe strony nie w pełni load.even dziwne czasy crash firefox Używam Firefox 3 administratorów, jeśli chcesz sprawdzić na tejcant belive komputera soku pop ma teraz tak anoying, frustrujące. I nie każdy strony musi być wypłacana, ale popup na każdej stronie, na stronie tutaj ![]() Nie ma żadnych problemów z jakimkolwiek innym witryn i użyłem 3 różne PC dubble do sprawdzenia i nie mają przeglądarki porywacze Jestem przekonany, że również i wont być tylko jedno zawiadomienie do tej zmiany ![]() nie b * tching komputer soku ... tylko injoyed przeglądania tutaj i thats jeden powód, dla
|
| |||
| |||
| Myślę, że "są" tylko zauważyć zmiany jak już sprawdzone na moim laptopie i gf's laptop, a nie miała pop-upy w ogóle nie mówiąc już na każdej stronie, można przejść do zła wirusa wątku oficer brzmi jak adware. |
|
| |||
| |||
| musisz mieć dobrą wyskakujących okienek następnie jest to nowa zainstalować plus i próbował go na 3 różnych komputerów, jakie są szanse na to dzieje się na wszystkich 3 PC
__________________ |
|
| |||
| |||
| Naprawdę? szczęście mnie potem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie uruchomić pop-upy tutaj kilka innych facet narzekali w ubiegłym tygodniu, a następnie realizowany był riddled wraz z oprogramowaniem szpiegującym, proponujemy uruchomienie skanowania. Będę również skontaktować się z banerów reklamowych firm w poniedziałek, aby upewnić się coś nie wypadnięcie za pośrednictwem sieci. Dzięki.
| |||
| |||
| Dziwne, I don't get pop-upy w jednej z moich maszyn |
|
| |||
| |||
| i dont get pop-upy i używać Firefox 3.0.5, w śr i COMODO firewall nie pojawia się tutaj, faktycznie i dont get pop-upy w anywebsite lol |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
![]() |
|
| Zakładki |