mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Comunitare News & Chat

Register

Popup nebun computer suc

Reply

Thread Tools
Old 17 ianuarie 2009, 18:24
Grupul de donator

Ce se întâmplă I a lua cel puţin un tip pop-up atunci când i prima vizita computer suc apoi everypage i viziteze pe aici un alt tip pop-up şi încearcă să! .. POPUP de bine ca Firefox 3 se luptă le departe, dar unele alunecare de faptul că nu numai, dar în cele din urmă a trebuit să permită pop-up blocker pop-up pentru a accepta de la acest site-uri ca unele pagini nu ar fi pe deplin load.even de ciudat accident de circulaţie, ori Firefox Folosesc Firefox 3 administratori, dacă doriţi, pentru a verifica pe această

cant credem computer suc a popup-acum atât de anoying, frustrant. i nu de fiecare site-ul are nevoie de a fi platite, dar pentru un pop-up pe fiecare pagină care le vizitaţi pe aici

Nu aveţi orice probleme cu orice alte site-uri web şi i folosit 3 bucăţi de diferite pentru a verifica dubble i nu au nici un browser de terorişti

si sunt sigur i obiceiul fi doar un singur anunţ la această schimbare

nu sunt b * tching computer suc ... doar injoyed navigarea pe aici şi thats un motiv

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.34GHZ overclockate! Athlon64 3000 +
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1.50 DDR gig
Placă grafică (e):
256MB PCI G-Force
Placă de sunet:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY racit cu aer radiator
Network / Internet:
50Mbps virgin
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Window's 7 Ultimate
Old 17 ianuarie 2009, 18:58
Grupul de donator

Cred ca sunt "de doar un singur anunţ pentru a schimba ca l-am verificat pe sistemul meu laptop, laptop & GF lui, şi nu a avut de tip pop up la toate să nu mai vorbim de pe fiecare pagină, s-ar putea să vreau să merg peste rele virus şirul colega sună ca adware.
Old 17 ianuarie 2009, 21:37
Grupul de donator

trebuie să aveţi un bun popup blocker apoi Acesta este un nou instalare plus, am incercat-o la 3 diferite bucăţi din ce in ce sunt şansele de asta se întâmplă la toate cele 3 PC's

Old 18 ianuarie 2009, 04:02
Grupul de donator

Serios? noroc de mine, atunci
Old 18 ianuarie 2009, 06:20
Administrator Group

Nu fugi de tip pop-up-uri aici, un alt tip plâns săptămâna trecută, atunci, el a fost realizat cu riddled spyware, vă sugerez să ruleze o scanare. De asemenea, voi verifica cu banner ad companii pe luni pentru a vă asigura că ceva nu a alunecat pe net. Mulţumesc.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 18 ianuarie 2009, 06:53
Noile state Group

Ciudat, eu nu te pop-up-uri de pe una din maşinile mele
Old 18 ianuarie 2009, 07:51
Grupul de stat

i dont get pop ups şi de a folosi Firefox 3.0.5, cu med şi COMODO firewall, nu apare aici, de fapt, i dont get pop ups pe anywebsite lol
Old 18 ianuarie 2009, 09:08
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de rbscooby View Post
i dont get pop ups şi de a folosi Firefox 3.0.5, cu med şi COMODO firewall, nu apare aici, de fapt, i dont get pop ups pe anywebsite lol
Nici eu cred că a venit să-l
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.