menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Spoločenstva Novinky a chat

Register

PopUp šílený počítač šťava

Reply

Thread Tools
Old 17 január 2009, 18:24
Darcu Skupina

Čo sa deje i získať aspoň jedného okienka aj keď prvej návšteve počítači šťavu potom everypage aj tu nájdete na inom popup a snaží! .. Popup rovnako ako Firefox 3 je boj s nimi sa ale niektoré sklzu by nielen to, ale nakoniec som musel ENABLE popup blocker prijať okien z tejto stránky, pretože niektoré stránky nebudú plne load.even na nepárne doby pádu firefox Používám Firefox 3, ak správcovia chcú skontrolovať na tomto

dotírat domnievať počítač má šťavu okien hneď tak anoying, frustrujúce. i ne každej webovej stránky je potrebné uhradiť na miestnej, ale na každej stránke, na ktoré ste navštívili tu

Nemáte žiadne problémy so žiadnymi inými servermi a aj použité 3 rôznych PC na dubbla check Nemám prehliadač únoscami

a iste aj zvyknutý byť jediný oznámenie na túto zmenu

Nejsem b * tching počítače džús ... Len injoyed prehliadanie na tu a to je jeden z dôvodov, prečo

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktování! Athlon64 3000 +
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
diy vzduchom chladený chladič
Sieť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Okná 7 Ultimate
Old 17 január 2009, 18:58
Darcu Skupina

Myslím si, že 'sú' jediný upozornenie na zmenu ako som si skontrolovať na mojom notebooku, & gf na notebooku, a žiadny bol pop up vôbec nieto na každej stránke, budete chcieť ísť po zel vírus vlákno mate znie ako adware.
Old 17 január 2009, 21:37
Darcu Skupina

musíte mať dobré popup blocker potom Jedná sa o novú inštaláciu plus Zkoušel jsem to na 3 rôznych PC, aké sú šance na to deje u všetkých 3 PC

Old 18 január 2009, 04:02
Darcu Skupina

Naozaj? šťastie mi potom
Old 18 január 2009, 06:20
Administrátor Skupina

Nechceme spustit pop-ups tu niektoré ďalšie chlap sťažovali minulý týždeň, potom bol realizovaný plnom spyware, odporúčame vám spustiť prehľadávanie. Budem tiež kontrolovať s reklamný banner firiem na pondelok, aby sa ubezpečil, niečo nie je proklouzl cez net. Vďaka.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18 január 2009, 06:53
Nový člen skupiny

Strange, Nechcem get pop-up okná na oboch mojich strojov
Old 18. januára 2009, 07:51
Člen Skupina

i dont dostať pop ups a využívanie Firefox 3.0.5, s AVG a COMODO firewall, no objaví sa tu, v skutočnosti i dont dostať pop up na anywebsite lol
Old 18 január 2009, 09:08
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal rbscooby View Post
i dont dostať pop ups a využívanie Firefox 3.0.5, s AVG a COMODO firewall, no objaví sa tu, v skutočnosti i dont dostať pop up na anywebsite lol
Já taky když si vzpomenu na to
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.