![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
шта се дешава
ја добити барем један попуп кад сам први посјету рачунар сок и онда еверыпаге посетите овде још на попуп и покуша! .. Попуп добро као Фирефокс 3 је борбе, али нека их промаћи не само то, али на крају сам морао Енабле попуп блокера прихватити попупс из ове Интернет странице како би се неке странице нису у потпуности лоад.евен се ак пута црасх ватра Користим Фирефокс 3 администратори ако желите да проверите о овомцант беливе рачунар има сока попупс сада тако аноыинг, фрустрирајући. Ја не сваких уебсите има потребе да се плаћају за но попуп на сваку страницу коју посетите на овде ![]() донт имати било који проблематика са било које друге уеб странице и ја искориштен 3 различита ПЦ-а на Дуббо проверити Немам броусер хијацкерс добро сам сигуран ЈА навика бити само један приметити ту промену ![]() Нисам б * тцхинг рачунара сок ... само ињоыед прегледања овде и на тај један од разлога зашто
|
|
|||
|
|||
|
Мислим да 'су' једини приметити промене
као што сам проверити на мој лаптоп и ГФ'с лаптоп, а нема је поп уп на свим камоли на свакој страници, можда желите да иде преко зала вирус тхреад мате звучи као Адуаре.
|
|
|
|||
|
|||
|
морате имати добар попуп блокера затим
Ово је нова плус ја покушао инсталирати га на 3 различита ПЦ-а Какви су изгледи за то десава на сва 3 пц-а
|
|||
|
|||
|
Стварно? Луцкы ме онда
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ми не изводити поп-уп прозора овде, неки други тип жалили прошли викенд, а затим је био остварен риддлед са спыуаре, ја предлажемо да покренете скенирање. Ја ћу такође проверите са баннер оглас компанија на понедељак како би били сигурни да нешто није ишчашење кроз нет. Хвала.
|
|||
|
|||
|
Чудно, ја не добијете поп-уп прозора на једном од мојих машина
|
|
|
|||
|
|||
|
ја донт добити искачућих прозора и користе Фирефокс 3.0.5, са авг и ЦОМОДО фиреуалл, но попс горе овде, заправо, ја донт добити искачућих прозора на аныуебсите лол
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
|