менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Community News & чат

Register

PopUp Crazy соку комп'ютер

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 січня 2009, 18:24
Донор групи

Whats Going On Я отримую принаймні одне спливаюче Коли я вперше соку комп'ютері відвідайте потім everypage я буваю тут ще спливаючих також намагається! .. POPUP також як Firefox 3 є боротьба з їх геть, але деякі ковзання, не тільки це, але врешті-решт мені довелося включити блокування спливаючих вікон приймати спливаючі вікна для цього веб-сайтів, деякі сторінки не будуть повністю load.even непарні аварії рази Firefox М. Використання Firefox 3, якщо адміністратори хочуть, щоб перевірити цю

нахиляє вірю соку комп'ютері спливаючі вікна тепер так anoying, розчаровує. Я не кожен веб-сайту повинна бути заплачено, але для спливаючих на кожній відвідуваною сторінці тут

Не маєте проблем з будь-якими іншими сайтами, і я використав 3 різних ПК на Dubble перевірити у мене немає браузер викрадачів

а я впевнений звичай бути тільки одне, щоб помітити це зміна

Я не B * tching соку комп'ютер ... injoyed тільки проглядають тут, і Thats одна причина, чому

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.34GHZ розігнався! Athlon64 3000 +
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1,50 концерт DDR
Графічна карта (и):
256MB PCI перевантаження
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1 HD
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY повітряного охолодження радіатора
Мережі / Інтернет:
Virgin 50Mbps
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Window's 7 Ultimate
Old 17 січня 2009, 18:58
Донор групи

Я думаю, що ти є "єдиним помітив змін як я перевірив на моєму ноутбуці, GF & ноутбуком, і не були поп-UPS на всіх не кажучи вже про кожній сторінці, ви можете перейти на Evils Mate потоку вірус звучить як рекламне ПЗ.
Old 17 січня 2009, 21:37
Донор групи

Ви повинні мати добрі то блокування спливаючих вікон Це нова установка плюс я спробував його на 3 різних ПК Які шанси, що таке трапляється на всіх 3 ПК

Old 18 січня 2009, 04:02
Донор групи

Правда? Мені тоді пощастило
Old 18 січня 2009, 06:20
Адміністратор групи

Ми не запускати спливаючі вікна тут, деякі інші хлопець скаржився на минулому тижні, то зрозумів, що він рясніє програм-шпигунів, я пропоную вам виконати сканування. Я буду також перевірити за банера компанії на Пн, щоб переконатися, що щось не посковзнувся через мережу. Спасибо.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 18 січня 2009, 06:53
Нові члени групи

Дивно, але я не отримуєте спливаючі вікна на одну з моїх машин
Old 18 січня 2009, 07:51
Член групи

I Dont отримати поп злети і використовувати Firefox 3.0.5, з середн і Comodo Firewall, не з'являється тут, на самом деле я Dont отримати поп вікна на anywebsite LOL
Old 18 січня 2009, 09:08
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав rbscooby View Post
I Dont отримати поп злети і використовувати Firefox 3.0.5, з середн і Comodo Firewall, не з'являється тут, на самом деле я Dont отримати поп вікна на anywebsite LOL
Я теж подумаю про це
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.