Whats Going On

Я отримую принаймні одне спливаюче Коли я вперше соку комп'ютері відвідайте потім everypage я буваю тут ще спливаючих також намагається! .. POPUP також як Firefox 3 є боротьба з їх геть, але деякі ковзання, не тільки це, але врешті-решт мені довелося включити блокування спливаючих вікон приймати спливаючі вікна для цього веб-сайтів, деякі сторінки не будуть повністю load.even непарні аварії рази Firefox

М. Використання Firefox 3, якщо адміністратори хочуть, щоб перевірити цю
нахиляє вірю соку комп'ютері спливаючі вікна тепер так anoying, розчаровує. Я не кожен веб-сайту повинна бути заплачено, але для спливаючих на кожній відвідуваною сторінці тут
Не маєте проблем з будь-якими іншими сайтами, і я використав 3 різних ПК на Dubble перевірити у мене немає браузер викрадачів
а я впевнений звичай бути тільки одне, щоб помітити це зміна
Я не B * tching соку комп'ютер ... injoyed тільки проглядають тут, і Thats одна причина, чому
Процесор (и): 2.34GHZ розігнався! Athlon64 3000 + | Материнська плата: Asus | ОЗУ: 1,50 концерт DDR | Графічна карта (и): 256MB PCI перевантаження |
Звукова карта: Sound Blaster 5.1 HD | Жорсткий диск (и): 1-80gb 1-120GB Western Digital, | Оптичний привід (и): Pioneer, DVD-RW | Діло / PSU: справа користувацької & 650W PSU |
Охолодження: DIY повітряного охолодження радіатора | Мережі / Інтернет: Virgin 50Mbps | Монітор (и): Acer 23 "(X233HB) | Операційна система (и): Window's 7 Ultimate |