![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Очаквайте скоро!
Здрасти на всички, Как работи това е сравнително проста, Имам MOD за форума, който ще следи колко да публикувате, дължината на публикациите си, за да започнете да конци, колко пъти си за вход, референции, както и точки за това, което ви направи референции и др др Вие автоматично ще получите точки за тези 100 години на действия на място и след това в края на всеки месец или всяко тримесечие ще издаде награди за 1-ви кажа 2-ри и 3-та. Това би могло да бъде добра, както няма да има влизане такси и ще бъдат в пълен контрол, ако спечелиш, или не, а не да е пълен късмет. Награди ще бъдат по-чести също. В замяна на сайта трябва да се busier която ни прави щастливи. Изглежда като спечели победа за всички. Нека да зная мислите ви моля. Дейв. http://www.computer-juice.com/forums/points.php Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като добро забавление, и взема под внимание спам, за да могат хората да не отида до всяка нишка и тип "Съгласен съм с горното пост", за да се зарежда на длъжностите.
| |||
| |||
| Точките ще нулиране на всеки месец или тримесечие, така има равен шанс да спечелим всеки път, когато наградата е нагоре. По този начин предишни точки, ще бъде без значение. А, да, не може на място, спам, bumping и отговаряне на себе си, за Модификации ще гледате като нормални също така няма да има начин да измамиш системата. |
|
| |||
| |||
| Уау, и тук съм бил ограничаване ми типичен празнодумец самостоятелно опитвам да не губя връзка. Изглежда, че имам един въпрос за почти всеки конец, Предполагам, че ще започнем питам ги сега ........ Може би мога да спечеля в мозъка ............ АТРИБУТИ: Какво ще кажеш за една политическа темата, които ще получите пунктове, плаващ под ...... |
|
| |||
| |||
| Моля, не винаги се тревожи за връзка. Искаме и се опита да насърчи хората да говорим, ако не форума умира. Толкова е просто. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Търся за обратна връзка, преди да приложат нищо. |
|
| |||
| |||
| Добре, справедливо достатъчно. Очаквам с нетърпение да го |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи ми като добра идея, трябва да се даде нов живот на форумите
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| ОК, така, мисля, че най-хубавото нещо да направите, е да напуснат томбола текат, спиране осигурява нищо положително, така може и да го продължи, ще отида там евентуално. Точките система ще бъда на върха, така допълнителни награди за най-висока активност 3 потребители всеки месец, може би, все още работи, че всичко, пълно обяснение темата ще следват. Но като идея получавате точки за всичко, референции, като се започне конци, командироване, дължина на постовете, колко постове с препратки правят, колко пъти вие или те влезете в един месец. Всъщност, всичко. Колкото повече използвате сайта и увеличаването на действие, което повече точки ще получите. По това време тук са настоящите точки общи суми, които са стартирали натрупване. Това ще ви даде представа за това какво аз съм на около, явно те ще бъдат нулирани преди това официално започва. http://www.computer-juice.com/forums/points.php |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какви са тия Cool Точки ???????? | truck3r | Общността Новини & Чат | 1 | 4 юли 2009 12:39 |
| Точки въпрос | ilop12 | Общността Новини & Чат | 4 | 9 януари 2009 16:41 |
| Конкуренция - Дейност = Точки = Награди - пълни подробности! | Hybr! Г | Общността Новини & Чат | 93 | 11 ноември 2008 16:03 |
| Обратна връзка | Шал | Общността Новини & Чат | 1 | 23rd Mar 2008 15:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |