![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Již brzy!
Ahoj všem, Jak to funguje, je poměrně jednoduché, Mám MOD na fórum, které bude sledovat, kolik post, délka vaše příspěvky, závitech začnete, kolikrát jste přihlašovací údaje, doporučení a body za to, co vaše doporučení dělat atd. atd. Budete automaticky získávají body za těchto 100 let činnosti na místě a pak na konci každého měsíce každého čtvrtletí budeme vydávat ceny za řekněme 1. 2. a 3.. To by mohlo být dobré, pokud to nebude mít žádný vstupní poplatek, a budete mít plnou kontrolu nad pokud vyhrajete, nebo ne, spíše než by bylo úplné štěstí. Ceny budou častější taky. Při návratu na místě by měly být rušnějších což z nás dělá radost. Jeví jako výhra výhra pro všechny. Dejte mi vědět, prosím, vaše myšlenky. Dave. http://www.computer-juice.com/forums/points.php Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako dobrá zábava, a bere v úvahu, spamy, takže lidé nemohou jen tak, aby každé vlákno a typu "Souhlasím s výše post" získáte spoustu místa.
| |||
| |||
| Body by reset jednou za měsíc nebo čtvrtletí, takže se stejnou šanci vyhrát pokaždé, když cena stoupá. Tak předchozích bodů bude irelevantní. A, ano, je možné na místě spam, bouřlivého varu a odpověď na sebe, na Mody bude dívat jako příliš obvyklé, aby se žádný způsob, jak ošidit systému. |
|
| |||
| |||
| No, a tady jsem byl zadržující můj typický mluvka vlastním pokusu nebude váš odpad pásma. Zdá se, že mám pochybnosti o prakticky každé vlákno, hádej I'll start požádala je nyní ........ Možná, že můžu vyhrát mozku ............ EDIT: Jak o politické vlákno, které bude dostávat příspěvky létání ...... |
|
| |||
| |||
| Prosím, není vůbec starat o šířce pásma. Chceme, a pokusit se motivovat lidi mluvit, pokud nemáte fórum zemře. Je to tak jednoduché. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Hledám náměty, než jsem něco provést. |
|
| |||
| |||
| ok, To je fér. Těším se na to |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako dobrý nápad, dát novou nájemní života do fór
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| OK, tak myslím, že nejlepší věc, kterou musíte udělat, je opustit tombola spuštění, zastavení a poskytuje nic pozitivního může tak dobře, jak si ji nechat i nadále, budeme tam dostanu nakonec. V bodovém systému bude na vrcholu, takže další ceny za top 3 vysoká aktivita uživatelů každý měsíc pravděpodobně stále všechno ven, úplné vysvětlení vlákno bude následovat. Ale jako idea získáte body, za všechno, referrals, počínaje závity, vysílání, délka pracovních míst, kolik místa vaše doporučení učinit, kolikrát jste, nebo se přihlásit do jednoho měsíce. V podstatě všechno. Čím více budete používat místo a tím větší je akce tím více bodů získáte. Do té doby zde byly aktuální součty bodů, které se právě začaly hromadí. To vám dá představu o tom, co jsem o tom pochopitelně budou vynulujete před tímto oficiálně začíná. http://www.computer-juice.com/forums/points.php |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jaké jsou tyto Cool Body ???????? | truck3r | Společenství Novinky a chat | 1 | 4. července 2009 12:39 |
| Body otázku | ilop12 | Společenství Novinky a chat | 4 | 9. ledna 2009 16:41 |
| Hospodářská soutěž - Aktivita = Body = Ceny - Úplné podrobnosti! | Hybr! D | Společenství Novinky a chat | 93 | 11. listopadu 2008 16:03 |
| Zpětná vazba | Shawn | Společenství Novinky a chat | 1 | 23. března 2008 15:41 |
| Thread Nástroje | |
| |