![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uskoro!
Hej svima, Kako to radi prilično je jednostavan, Imam MOD za forum koji će pratiti koliko ste post, dužine vaše postove, niti je što počnete, koliko puta vam prijavu, preporuke i bodove za što učiniti vaše preporuke itd itd. Ćete automatski dobiti 100 bodova za ova akcija je na mjestu i onda na kraju svakog mjeseca ili kvartala svaki ćemo problem nagrade za reći: 1. 2. i 3.. Ovo može biti dobar kao i da će biti zabranjen ulaz pristojbe, i bit ćete u potpunosti kontrolirate ako pobijediti ili ne, a ne da se potpuna sreća. Nagrade će biti češća previše. Kao protuuslugu lokacije treba biti busier koji nas čini sretnim. Činiti se poput pobijediti pobjeda za sve. Daj da znam vaše mišljenje molim. Dave. http://www.computer-juice.com/forums/points.php My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao dobra zabava, i uzima u obzir spam, tako da ljudi ne mogu samo ići na svaki thread i tip "Slažem se s gore post" da biste dobili hrpe postova.
| |||
| |||
| The points reset bi svakog mjeseca ili kvartala pa je jednak Chanel to pobijediti svaki put nagradu je gore. Ovako prethodne točke će biti relevantne. A, da, može uočiti neželjene poruke, bumping i odgovaranjem na sebe, na MODs će gledati kao normalne previše, tako da neće biti načina da varati sustav. |
|
| |||
| |||
| Wow, i ovdje sam restraining moje klepetalo karakteristični self pokussavaju da ne otpada vaše bandwith. Čini se da sam pitanje o gotovo svaki thread, guess I'll start moleći ih sada ........ možda mogu osvojiti mozga ............ EDIT: Kako o političkim thread, da će dobiti posts leti ...... |
|
| |||
| |||
| Molimo ne brinite ikada bandwith. Želimo i pokušati potaknuti ljude na razgovor, ako ne umre forum. Toliko je jednostavno. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Tražim feedback provesti prije nego što sam išta. |
|
| |||
| |||
| ok, dovoljno Fer. Ja gledati prema naprijed za njega |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao velika ideja, treba dati novi život zakup na forume
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| U redu, tako da, mislim da je najbolja stvar za učiniti je napustiti starež prikazivati, plomba se nudi ništa pozitivno tako svibanj kao i neka ga i dalje, mi ćemo doći na kraju. Točke sustava će biti na vrhu, tako da dodatna nagrada za top 3 high activity korisnici svaki mjesec vjerojatno, i dalje radi sve out, potpuno objašnjenje niti će uslijediti. Ali kao ideja dobivate bodove za sve, preporuke, počevši nitima, postavljanje, dužina postova, koliko vaše postove Prelaza napraviti, koliko puta vas prijavite se ili se mjesečno. Uglavnom, sve. Što više koristiti veće stranice i akcije više bodova dobivate. U međuvremenu, tu su trenutni zbrojevi bodova, oni su tek počeli gomilajućim. Ovo će vam dati predodžbu o tome što sam na oko, očito oni će se vratiti prije ovog službeno starta. http://www.computer-juice.com/forums/points.php |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Što je to Cool Points ???????? | truck3r | Community News & Chat | 1 | 4. srpnja 2009 12:39 |
| Bodovi pitanje | ilop12 | Community News & Chat | 4 | 9. siječanj 2009 16:41 |
| Competition - Aktivnosti = Bodovi = nagrade - Puni Detalji! | Hybr! D | Community News & Chat | 93 | 11. studeni 2008 16:03 |
| Povratna informacija | Shawn | Community News & Chat | 1 | 23. ožujak 2008 15:41 |
| Thread Tools | |
| |