![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Coming Soon!
Hey all, Hogyan működik ez a meglehetősen egyszerű, Van egy MOD a fórum, hogy figyelemmel fogja kísérni, mennyire utáni időtartamát, az üzeneteidet a szálak akkor indul el, hogy hányszor meg bejelentkezni, a hivatkozásokból és a pontokat, amit a hivatkozói csinálni, stb, stb Automatikusan nyereség pontok ezen 100 az intézkedések a helyszínen, majd a végén minden hónapban vagy minden negyedévben lesz probléma díjakat mondják 1. 2. és 3.. Ez lehet jó, nincs belépési díj, és lesz a teljes ellenőrzést, ha nyer, vagy sem, nem pedig annak teljes szerencsét. Díjak lesz túl gyakori. Cserébe a helyén kell lennie, amely busier boldoggá tesz bennünket. Úgy tűnik, mint a győzelem győzelem mindenkinek. Hadd tudja meg gondolatait kérem. Dave. http://www.computer-juice.com/forums/points.php My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint a jó szórakozás, és figyelembe veszi a kéretlen levelek, így az emberek nem csak megy minden szál és típus "Egyetértek a fenti post", hogy rengeteg hozzászólás.
| |||
| |||
| A pontok reset havonta vagy negyedévente, így egyenlő eséllyel nyer minden egyes alkalommal, amikor a díj van. Így a korábbi pontokban lesz jelentősége. És, igen, akkor helyszíni spam, a forrás és a válasz az önmagunkkal, a Mods fog nézni, mint a rendes is, így nem lesz módja annak, hogy csaló a rendszerben. |
|
| |||
| |||
| Wow, és itt már visszatartó én tipikus fújtató magától próbálkozik, hogy nem a hulladék a sávszélesség. Úgy tűnik, hogy van egy kérdés szinte minden téma, hiszem, start, kérve őket, most ........ Lehet, hogy tudok nyerni egy agy ............ EDIT: Hogy a politikai téma, hogy lesz az álláshelyek repül ...... |
|
| |||
| |||
| Kérjük, soha ne aggódj sávszélesség. Azt szeretnénk, és próbálja ösztönözni az embereket, hogy beszéljen, ha nem az a fórum meghal. Ennyire egyszerű. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| I'm looking for feedback mielőtt végrehajtja semmit. |
|
| |||
| |||
| OK, Jogos. Alig várom, hogy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint egy nagy ötlet, kellene egy új bérleti az élet a fórumon
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Oké, igen, azt hiszem a legjobb dolog is elhagyja a tombolán futás, megállás rendelkezik semmi pozitív alkalommal is hagyjuk, hogy továbbra is lesz ott végül. A pontrendszer lesz a csúcson, így a további díjakat a top 3 nagy aktivitású felhasználók minden hónapban valószínűleg még mindig ki, a teljes magyarázatot téma lesz. De mint egy ötletem pontokat kapsz mindent, áttételek, kezdve threads, kiküldetés időtartama posts hány álláshely a hivatkozói teszi, hányszor te vagy jelentkezzen be, egy hónapban. Alapvetően mindent. Minél többet használja a honlapot, és a nagyobb, a keresetet a több pontot kapsz. Közben itt van a jelenlegi pontok összegekben, akkor csak most kezdték el gyűjteni. Ez Önnek egy ötlet, amit én vagyok az, természetesen akkor reset előtt ezt hivatalosan kezdődik. http://www.computer-juice.com/forums/points.php |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mik ezek a pontok Cool ???????? | truck3r | Közösségi Hírek & Chat | 1 | 4. július 2009 12:39 |
| Pontszám kérdés | ilop12 | Közösségi Hírek & Chat | 4 | 9. január 2009 16:41 |
| Verseny - Aktív = pont = Díjak - Teljes részletekért! | Hybr! D | Közösségi Hírek & Chat | 93 | 11. november 2008 16:03 |
| Visszajelzés | Shawn | Közösségi Hírek & Chat | 1 | 23. március 2008 15:41 |
| Téma eszközök | |
| |