![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בקרוב!
היי לכולם איך זה עובד היא די פשוטה, יש לי MOD של פורום זה יהיה לעקוב אחר כמה שתפרסם, אורך הודעותיך, אתה מפעיל את הפתילים, כמה פעמים את הכניסה, הפניות, ומצביע על מה לעשות את הפניות וכו 'וכו' אתה באופן אוטומטי לצבור נקודות עבור אלו פעולות של 100 על האתר ואז בסוף כל חודש או כל רבעון אנחנו תנפיק עבור פרסים לומר 1 2 ו 3. זה יכול להיות טוב כאשר לא יהיה דמי כניסה, ואתה תהיה במלוא השליטה אם תזכה או לא, במקום זה להיות להשלים בהצלחה. הפרסים יהיו תכופות יותר מדי. בתמורה האתר יש busier מה שעושה אותנו מאושרים. זה נראה כמו לזכות לזכות לכל. תודיע לי בבקשה את דעתך. דייב. http://www.computer-juice.com/forums/points.php המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו כיף טוב, ולוקח בחשבון דואר זבל, כך שאנשים לא יכולים פשוט לעבור על כל פתיל והקלד "אני מסכים עם האמור לעיל פוסט" על מנת לקבל המון הודעות.
| |||
| |||
| את הנקודות היה לאפס כל חודש או רבעון, כך יש סיכוי שווה לזכות בכל פעם הוא מעלה את הפרס. קודם לכן הנקודות יהיו לא רלוונטיים. כמו כן, כן, זה יכול לטפטף זבל, bumping וכן מענה לעצמו, את MODs יהיה לצפות כרגיל גם כך לא תהיה דרך לרמות את המערכת. |
|
| |||
| |||
| וואו, והנה אני כבר מבליג טיפוסית פטפטן העצמי שלי מנסה לא לבזבז את רוחב הפס. נראה כי יש לי שאלה לגבי כמעט כל חוט, אני מניח יהיה יתחילו לשאול אותם עכשיו ........ אולי אני יכול לזכות המוח ............ ערוך: מה עם פתיל פוליטית, כי תקבלו את הודעות עף ...... |
|
| |||
| |||
| נא לא לדאוג לעולם רוחב פס. אנחנו רוצים ונסה לעודד אנשים לדבר, אם לא את הפורום מת. זה כל כך פשוט. |
|
| |||
| |||
| נשמע טוב אז, האם זה allready לרוץ? או כאשר אתם מתכננים להתחיל את זה? |
|
| |||
| |||
| אני מחפש משוב ליישם משהו לפני שאני. |
|
| |||
| |||
| בסדר, סביר מספיק. אני מצפה לזה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו רעיון נהדר, צריך לתת חדשה הריכחה החיים של הפורומים
|
| |||
| |||
| בסדר, אז אני חושב הדבר הטוב ביותר לעשות הוא לעזוב את תגרולת לרוץ, שום דבר לא עצר אותה מספקת כך חיובית עשויה גם נתנו להמשיך את זה, אנו מקבלים שם, בסופו של דבר. מערכת הנקודות תהיה על העליונה, כך פרטים פרסים עבור הדף פעילות גבוהה 3 משתמשים בכל חודש, כנראה, עדיין עובדים הכל החוצה, הסבר מלא פתיל יבואו בעקבותיו. אבל כמו רעיון אתה מקבל נקודות על כל דבר, הפניות, החל פתילים, פרסום, אורך של הודעות, כמה הודעות לעשות את הפניות, כמה פעמים אתה או שהם נכנסים לחודש. בעיקרון, הכל. ככל שאתה משתמש באתר לבין פעולה גדול יותר, אתה מקבל נקודות. בינתיים הנה סך הנקודות הנוכחי, יש להם רק התחילה מצבירת. זה ייתן לך מושג על מה אני בערך, ברור שהם יהיו לאפס לפני זה מתחיל באופן רשמי. http://www.computer-juice.com/forums/points.php |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה אלה נקודות מגניב ???????? | truck3r | קהילה חדשות וצ 'אטים | 1 | 4th יולי 2009 12:39 |
| נקודות שאלה | ilop12 | קהילה חדשות וצ 'אטים | 4 | 9th ינואר 2009 16:41 |
| תחרות - פעילות = נקודות = פרסים - פרטים נוספים! | Hybr! ד | קהילה חדשות וצ 'אטים | 93 | 11th נובמבר 2008 16:03 |
| משוב | Shawn | קהילה חדשות וצ 'אטים | 1 | 23 מרץ 2008 15:41 |
| שרשרת כלים | |
| |