![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Coming Soon!
Hey all, Kaip tai veikia gana paprasta Aš už forumą, kuris stebės, kiek jūs po MOD, jūsų pranešimų ilgio temas paleisti, kiek kartų jums prisijungti, referalų, ir atkreipia dėmesį į tai, ką jūsų referalų daryti ir tt ir tt Jūs automatiškai gauti taškų už šių 100's of veiksmus svetainėje ir vėliau kiekvieno mėnesio pabaigos arba kiekvieno ketvirčio mes išduosime prizus pasakyti 1. 2 ir 3. Tai galėtų būti gera, nes nebus įrašas mokesčius, ir jums bus visiškai kontroliuoti Jei laimėsi, ar ne, o ne jis yra pilnas laimės. Prizai bus dažniau per. Mainais svetainės turi būti busier kuris leidžia mums patenkinti. Atrodo laimėti laimėti visiems. Leiskite man žinoti savo mintis prašom. Dave. http://www.computer-juice.com/forums/points.php Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip ir gerai pasilinksminti, ir atsižvelgiama į šiukšlės, kad žmonės galėtų ne tik eiti į kiekvieną siūlai ir tipo "aš sutinku su aukščiau paštu" gauti krovinių postuose.
| |||
| |||
| Centruose būtų iš naujo kiekvieną mėnesį ar ketvirtį, kad nėra vienodos galimybės laimėti kiekvieną kartą prizas ne. Taigi ankstesnių punktų, bus nereikšmingas. O, taip, jis gali vietoje šlamštas, nelygumai ir atsakydami į save, MODs bus stebėti, kaip įprasta per tiek nebus taip apgauti sistemos. |
|
| |||
| |||
| Oho, ir čia aš suvaržyti mano tipiškas Mesa savarankiškai bando ne eikvoti savo pralaidumo. Atrodo, kad aš apie beveik kiekvieną pokalbio klausimą, guess I'll start prašydama dabar ........ Gal galiu laimėti smegenys ............ EDIT: Kaip apie politinę siūlai, kurie bus gauti žinutes plaukioja ...... |
|
| |||
| |||
| Please don't ever worry about pralaidumo. Mes norime ir bandyti skatinti žmones kalbėti, jei ne forumas miršta. It's that simple. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| I'm looking for feedback kol aš nieko įdiegti. |
|
| |||
| |||
| Gerai, Sąžiningos pakankamai. Tikiuosi ji |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip gera idėja, turėtų suteikti naują impulsą gyvenimo į Forumai
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Gerai, taigi, manau, geriausia, ką reikia padaryti, tai palikti loterija važiavimo, stabdymo jis neturi jokių teigiamų tai gali taip pat tegul jis ir toliau, gausime ten ilgainiui. Taškų sistema bus viršuje, tad papildomų prizų top 3 didelio aktyvumo vartotojai kiekvieną mėnesį greičiausiai, dar dirba it all out, išsamų paaiškinimą thread will follow. Bet kaip idėja, gausite taškų už viską, referalų, pradedant temas, skelbti, ilgis pranešimų, kiek pranešimų jūsų referalų, kad, kiek kartų Jūs ar jie Prisijungti mėnesį. Iš esmės, viskas. Daugiau naudojantis svetaine ir didesnių veiksmų, tuo daugiau taškų gausite. Tuo tarpu čia yra dabartinės taškų sumos, jie tik pradėjo kaupti. Tai duos jums tai, ką aš apie maždaug, žinoma, jie bus iš naujo, prieš tai oficialiai pradedant idėja. http://www.computer-juice.com/forums/points.php |