![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Coming Soon!
Hej wszystkim, Jak działa to jest dość proste, Mam MOD na forum, które będzie monitorować ile listownie, długość Twoich postów, wątków zaczniesz, ile razy logowaniu, skierowań i punktów jakie skierowania zrobić itp itd. Będziesz automatycznie uzyskać punkty za te 100's działań na miejscu, a następnie na koniec każdego miesiąca lub każdego kwartału będziemy wydania nagród powiedzieć 1-gi 2 i 3. Może to być dobre, jak nie będzie opłat za wpis, a będziesz mieć pełną kontrolę, jeśli wygrasz, czy nie, a nie jego pełne szczęścia. Nagrody będą zbyt częste. W zamian witryna powinna zostać busier która czyni z nas zadowoleni. Wydaje się, jak wygrać wygrać dla wszystkich. Let me know your thoughts proszę. Dave. http://www.computer-juice.com/forums/points.php My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Brzmi jak dobra zabawa, a także uwzględnia spamu, więc ludzie nie mogą pójść do każdego wątku i typu "Zgadzam się z powyższym wiadomość", aby ładunki stanowisk.
| |||
| |||
| Punkty będzie zresetować co miesiąc lub co kwartał jest równe szanse wygrać nagrodę za każdym razem, gdy jest do góry. Zatem poprzednie punkty będą nieistotny. A tak, to może na miejscu spamu, bumping i odpowiadanie na siebie, na MODy będzie obserwować jak zwykle zbyt tak nie będzie sposób oszukać system. |
|
| |||
| |||
| Wow, i tutaj I've been unieruchomienia mój typowy zbiornik siebie próbując nie marnuj swojego łącza. Wydaje się, że mam pytania na temat praktycznie każdy wątek, guess I'll start prośbą teraz ........ Może mogę wygrać mózgu ............ EDIT: Jak wątku politycznego, który będzie uzyskać stanowisk latania ...... |
|
| |||
| |||
| Proszę nie obawiać się, że kiedykolwiek pasmo. Chcemy i staramy się zachęcić ludzi do rozmów, jeśli nie na forum umiera. To takie proste. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| I'm looking for opinii zanim cokolwiek wdrożyć. |
|
| |||
| |||
| ok, Fair enough. Czekam na to |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like a great idea, powinna nadać nową leasingu życia na forum
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| OK, więc, myślę, że najlepiej zrobić to opuścić loterii jazdy, zatrzymując przewiduje nic pozytywnego, jak również może to niech to nadal będziemy dojechać ostatecznie. Punkty system będzie na górze, a więc dodatkowe nagrody dla pierwszych 3 wysokiej aktywności użytkowników każdego miesiąca prawdopodobnie nadal pracuje obecnie wszystko, pełne wyjaśnienie wątku będzie. Ale jak pomysł otrzymasz punkty za wszystko, skierowań, począwszy wątki, oddelegowania, długość posty, ilu Twoich postów skierowania się, ile razy można się zalogować lub w miesiącu. Zasadniczo wszystko. Im więcej korzystać z witryny i większe działania więcej punktów otrzymasz. W międzyczasie są tu obecne punkty sumy, oni po prostu rozpoczęła akumulacją. W ten sposób można się zorientować, co mi na temat, z pewnością będą wyzerowane przed rozpoczęciem tego oficjalnie. http://www.computer-juice.com/forums/points.php |
![]() |
|
| Zakładki |