![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Coming Soon!
Salut tuturor, Cum funcţionează este destul de simplu, Am un MOD pentru forum care va monitoriza cât de mult post, în lungime de posturi, din fire de a începe, de câte ori te Login, recomandări, şi puncte pentru ceea ce-ţi face recomandări etc, etc Veţi câştiga automat pentru aceste puncte de 100 de acţiuni de pe site-ul si apoi, la sfârşitul fiecărei luni sau în fiecare trimestru, noi vom emite premii pentru spun 1 2 şi 3. Acest lucru ar putea fi de bun ca nu vor exista taxe de intrare, şi va fi în întregime de control, dacă aţi câştigat sau nu, mai degrabă decât a fi complet noroc. Premiile vor fi mai frecvente prea. În schimb site-ul ar trebui să fie busier care ne face fericiti. Se pare ca castiga victorie pentru toţi. Lasă-mă să ştiu gândurile tale te rog. Dave. http://www.computer-juice.com/forums/points.php Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pare a fi bun distractiv, şi să ţină seama de spam-ul, aşa că oamenii nu pot să mă duc şi la fiecare fir de tip "Sunt de acord cu cele de mai sus post" pentru a primi sarcini de posturi.
| |||
| |||
| Punctele ar reseta fiecare lună sau trimestru deci nu este egal cu sansa de a castiga premiul de fiecare dată când este în sus. Astfel, punctele precedent va fi irelevant. Şi, da, poate la faţa locului de spam, bumping şi de a răspunde la sine, de Mods vor uita ca de obicei prea deci nu va fi nici o modalitate de a trişa sistem. |
|
| |||
| |||
| Wow, şi aici am fost de restrictie meu tipic farfara auto încearcă să nu pierdeţi lăţime de bandă. Se pare că am o întrebare despre practic fiecare fir, Presupun ca vom începe să pună ei acum ........ Poate te pot câştiga un creier ............ EDIT: Ce zici de un fir de politic, care va ajunge la posturile de zbor ...... |
|
| |||
| |||
| Vă rugăm să nu mai face griji pentru lăţime de bandă. Noi dorim şi încercaţi pentru a încuraja oamenii să vorbească, dacă nu pe forum moare. Este atat de simplu. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Caut feedback-ul înainte de a-mi pune în aplicare orice. |
|
| |||
| |||
| ok, Destul de corect. Aştept cu nerăbdare să-l |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pare a fi o idee buna, ar trebui să acorde o nouă închiriere de viaţă la forum
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| OK, deci, cred ca cel mai bun lucru de făcut este să părăsească tombolă rulează, oprirea oferă nimic pozitiv, deci mai bine ca să-l în continuare, vom ajunge acolo în cele din urmă. Punctele de sistem va fi la început, atât de suplimentare de premii pentru cele 3 mari activitate utilizatori în fiecare lună, probabil, încă mai este de lucru la toate, o explicaţie completă şirul va urma. Dar, ca o idee te puncte pentru tot, recomandări, incepand fire, postaţi, lungime de posturi, cât de multe posturi de dvs. Accesări face, de câte ori aveţi sau le jurnal într-o lună. Practic, totul. Cele mai multe să utilizaţi site-ul si mai mare de acţiuni pe care ai mai multe puncte. Între timp, aici, sunt în curs de puncte Totale, doar le-au început să acumuleze. Acest lucru vă va oferi o idee despre ce am pe despre, în mod evident, acestea vor fi resetate înainte de a începe acest oficial. http://www.computer-juice.com/forums/points.php |
![]() |
|
| Marcaje |