![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už čoskoro!
Ahoj všetkým, Ako to funguje, je pomerne jednoduché, Mám MOD na fórum, ktoré bude sledovať, koľko post, dĺžka vaše príspevky, závitoch použijete, koľkokrát ste prihlasovacie údaje, odporúčania a body za to, čo vaše odporúčania robiť atď atď Budete automaticky získavajú body za týchto 100 rokov činnosti na mieste a potom na konci každého mesiaca každého štvrťroka budeme vydávať ceny za povedzme 1. 2. a 3.. To by mohlo byť dobré, ak to nebude mať žiadny vstupný poplatok, a budete mať plnú kontrolu nad ak vyhráte, alebo nie, skôr než by bolo úplné šťastie. Ceny budú častejšie taky. Pri návrate na mieste by mali byť rušnějších čo z nás robí radosť. Javí ako výhra výhra pre všetkých. Dajte mi vedieť, prosím, vaše myšlienky. Dave. http://www.computer-juice.com/forums/points.php Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako dobrá zábava, a berie do úvahy, spamy, takže ľudia nemôžu len tak, aby každé vlákno a typu "Súhlasím s vyššie post" získate veľa miesta.
| |||
| |||
| Body by reset raz za mesiac alebo štvrťrok, takže sa rovnakú šancu vyhrať zakaždým, keď cena stúpa. Tak predchádzajúcich bodov bude irelevantné. A, áno, je možné na mieste spam, silného varu a odpoveď na seba, na Mody bude pozerať ako príliš bežné, aby sa žiadny spôsob, ako ošidit systému. |
|
| |||
| |||
| No, a tu som bol zadržiavajúci môj typický mluvka vlastnom pokuse nebude váš odpad pásma. Zdá sa, že mám pochybnosti o prakticky každé vlákno, hádej I'll start požiadala je teraz ........ Možno, že môžem vyhrať mozgu ............ EDIT: Ako o politickej vlákno, ktoré bude dostávať príspevky lietania ...... |
|
| |||
| |||
| Prosím, nie je vôbec starať o šírke pásma. Chceme, a pokúsiť sa motivovať ľudí hovoriť, ak nemáte fórum zomrie. Je to tak jednoduché. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Hľadám námety, ako som niečo urobiť. |
|
| |||
| |||
| ok, To je fér. Teším sa na to |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako dobrý nápad, dať novú nájomnú života do fór
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| OK, tak myslím, že najlepšia vec, ktorú musíte urobiť, je opustiť tombola spustenie, zastavenie a poskytuje nič pozitívneho môže tak dobre, ako si ju nechať aj naďalej, budeme tam dostanem nakoniec. V bodovom systéme bude na vrchole, takže ďalšie ceny za top 3 vysoká aktivita užívateľov každý mesiac pravdepodobne stále všetko von, úplné vysvetlenie vlákno bude nasledovať. Ale ako idea získate body, za všetko, referrals, počnúc závity, vysielanie, dĺžka pracovných miest, koľko miesta vaše odporúčania urobiť, koľkokrát ste, alebo sa prihlásiť do jedného mesiaca. V podstate všetko. Čím viac budete používať miesto a tým väčšia je akcia tým viac bodov získate. Do tej doby tu boli aktuálne súčty bodov, ktoré sa práve začali hromadia. To vám dá predstavu o tom, čo som o tom pochopiteľne budú Možete tiež vynulovať pred týmto oficiálne začína. http://www.computer-juice.com/forums/points.php |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aké sú tieto Cool Body ???????? | truck3r | Spoločenstva Novinky a chat | 1 | 4. júla 2009 12:39 |
| Body otázku | ilop12 | Spoločenstva Novinky a chat | 4 | 9. januára 2009 16:41 |
| Hospodárska súťaž - Aktivita = Body = Ceny - Úplné podrobnosti! | Hybr! D | Spoločenstva Novinky a chat | 93 | 11. novembra 2008 16:03 |
| Spätná väzba | Shawn | Spoločenstva Novinky a chat | 1 | 23. marca 2008 15:41 |
| Thread Tools | |
| |