![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ускоро!
Хеј свима, Како то ради прилично је једноставан, Имам МОД за форум који ће пратити колико сте пост, дужине ваше постове, нити је што почнете, колико пута вам пријаву, препоруке и бодове за шта учинити ваше препоруке итд итд Ћете аутоматски добити 100 бодова за ова акција је на месту и онда на крају сваког месеца или квартала сваки ћемо проблем награде за рећи: 1. 2. и 3.. Ово може бити добар као и да ће бити забрањен улаз таксе, и бит ћете у потпуности контролишете ако зарадити или не, а не да се потпуна срећа. Награде ће бити чешћа превише. Као противуслугу локације треба бити бусиер који нас чини срећним. Чинити се сличан зарадити победа за све. Дај да знам ваше мишљење молим. Даве. хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс/поинтс.пхп Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као добра забава, и узима у обзир спам, тако да људи не могу само да иде на сваки тхреад и тип "Слажем се са горе пост" да бисте добили хрпе постова.
| |||
| |||
| Тхе поинтс ресет би сваког месеца или квартала па је једнак шанса за зарадити сваки пут награду је горе. Овако претходне тачке ће бити релевантне. А, да, може уочити непожељна, бумпинг и одговорити на себе, на МОДс ће гледати као нормалне превише, тако да неће бити начина да варати систем. |
|
| |||
| |||
| Уоу, и овде сам рестраининг моје клепетало карактеристични селф покуссавају да не отпада ваше бандуитх. Чини се да сам питање о готово сваки тхреад, гуесс И'лл старт молећи их сада ........ можда могу освојити мозга ............ Едит: Како о политичким тхреад, да ће добити постс лети ...... |
|
| |||
| |||
| Молимо не брините икада бандуитх. Желимо и покушати да подстакне људе на разговор, ако не умре форум. Толико је једноставно. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Тражим феедбацк спровести пре него што сам било што. |
|
| |||
| |||
| ок, довољно Фер. Ја гледати према напред за њега |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као велика идеја, треба да да нови живот закуп на форуме
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| У реду, тако да, мислим да је најбоља ствар за учинити је да напусти стареж приказивати, пломба се нуди ништа позитивно тако мај као и нека га и даље, ми ћемо доћи на крају. Тачке система ће бити на врху, тако да додатна награда за топ 3 хигх ацтивиты корисници сваки месец вероватно, и даље ради све оут, потпуно објашњење нити ће услиједити. Али као идеја добијате бодове за све, препоруке, почевши нитима, постављање, дужина постова, колико ваше постове прелаза направити, колико пута вас пријавите се или се месечно. Углавном, све. Шта више користити веће странице и акције више поена добијате. У међувремену, ту су тренутни збиром бодова, они су тек почели гомилајућим. Ово ће вам дати представу о томе што сам на око, очито они ће се вратити пре овог званично старта. хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс/поинтс.пхп |