![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pek yakında!
Hey all, Bu nasıl çalışır adil, kolay Ben ne kadar sonradan takip edecek bir forum için bir MOD var, gönderilerinizin uzunluğunu, sizin tavsiye vs vs ne yapmak için, tavsiyeler giriş kaç kez ve puan başlatnz Threads Otomatik olarak bu 100 için sitede eylem ve sonra her ay sonunda veya 1. 2. ve 3. söylemek için ödül sorunu, her üç puan elde edecek. Burada herhangi bir giriş ücreti olacak Bu iyi olabilir, ve tam olarak kontrol edilecektir varsa veya yerine bunu tam olarak şans kazanmak. Ödüller daha çok sık olacak. , Siteye geri, bizi mutlu ediyor busier olmalıdır. Gibi görünüyor herkes için kazanmak kazanmak. Bana düşüncelerinizi lütfen bize bildirin. Dave. http://www.computer-juice.com/forums/points.php Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iyi eğlenceler gibi, Sesler ve hesap spamlama içine alır, böylece insanlar sadece her iplik ve tipi devam edemez "Ben yukarıdaki yazı" ile gönderilerinizin yükler için kabul ediyorum.
| |||
| |||
| Bu noktalar her ay sıfırlamak ediyorum veya üç eşit böylece bir şans her ödül ayakta kazanmak için. Böylece önceki noktaları alakasız olacak. Ve, evet, bu, çarpmanız Spam nokta ve kendini yanıtlarken, bu Değişiklikler ve normal de izlemek olacaktır böylece sistem hile yolu olacaktır. |
|
| |||
| |||
| Vay, ve burada benim tipik çalçene kendi bant genişliği atık için çalışıyor sınırlama oldum. Bu ben, ben şimdi ........ onları soran başlangıç olacaktır tahmin hemen hemen her iplik ilgili bir sorum var gibi görünüyor belki de ............ bir beyin kazanabilirsiniz EDIT: Nasıl bir siyasi iplik, bu mesajlar ...... uçak alacak |
|
| |||
| |||
| Lütfen her bant genişliği konusunda endişe var. Biz istiyoruz ve insanları konuşmaya teşvik etmeyi deneyin, eğer forumu yoktur ölür. Bu basit. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Ben geribildiriminiz için hiçbir şeyi uygulamak önce arıyorum. |
|
| |||
| |||
| ok, Fuar yeterli. Ben öne bekliyoruz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Harika bir fikir gibi, forumlarda bir yaşam, yeni kira vermeli
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Peki, yapmam gereken en iyi şey, çekiliş çalışmasına izin ver, bu hiç de devam etmesini çok olumlu Mayıs sağlar durak düşünüyorum, oraya daha alacak. Bu noktalar sistem üst, bu nedenle ek ödüller en üst 3 yüksek aktif kullanıcılar için her ay belki de tüm, tam bir açıklama Konuyu takip edecek bir çalışma olacak. Ama elde bir fikir olarak her puan, tavsiyeler, başlangıç ipliği, gönderme, mesaj uzunluğu, Tavsiyelerinizin, kaç kez yapmak kaç mesaj veya bir ay içinde giriş yapın. Aslında, her şeyi. Ne kadar çok ve o kadar fazla puan alıyorsunuz eylem büyük site kullanın. Bu arada Burada geçerli puan toplamları, sadece yapılan başlamış bulunmaktadır. Bu ben, açıkça onlar sıfırlamak olacaktır önce bu resmen başlamak için yaşıyorum hakkında bir fikir verecektir. http://www.computer-juice.com/forums/points.php |