![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скоро!
Всім привіт, Як це працює досить просто, У мене є мод для форуму, який буде контролювати, скільки ви посту, тривалість вашої посади, тим як почати, скільки разів ви Логін, переходи, і вказує, що для ваших рефералів робити т.д і т.п. Ви автоматично набирати очки за ці 100's дій на місці, а потім в кінці кожного місяця кожного кварталу ми видамо призи для говорить 1 2 і 3. Це може бути хорошим, поки не буде плата за вхід, і Ви будете повністю контролювати, якщо ви виграєте чи ні, а чому це не повний удачі. Призи будуть частішими теж. У свою чергу, сайт повинен бути зайнятий, що робить нас щасливими. Схоже, перемога перемога для всіх. Дозвольте мені знати ваші думки, будь ласка. Дейв. http://www.computer-juice.com/forums/points.php Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, гарна розвага, і враховує спам, тому люди не можуть просто йти на всі нитки і типу "Я погоджуюся з вищенаведеним пост", щоб отримати навантажень посад.
| |||
| |||
| Точки будуть скидатися кожен місяць або квартал тому немає рівних шансів виграти кожен раз премія вгору. Таким чином попередні пункти будуть мати ніякого значення. А, так, це можуть визначити спам, натикаючись і відповідь на себе, МОД буде дивитися, як нормальні теж так що не буде ніякої можливості обдурити систему. |
|
| |||
| |||
| Wow, і тут я був заборонний мій типовий базіка самоврядування, намагаючись не втрачати пропускну здатність. Схоже, що в мене є питання практично про кожного потоці, думаю, я почну просити їх зараз ........ Можливо, я зможу виграти мозку ............ EDIT: А як щодо політичних потоків, які будуть отримати посаду Flying ...... |
|
| |||
| |||
| Будь ласка, ніколи не турбуватися про пропускної здатності. Ми хочемо і намагаємося спонукати людей говорити, якщо ви не форум вмирає. Це дуже просто. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Я шукаю зворотний зв'язок, перш ніж здійснювати всі. |
|
| |||
| |||
| OK, справедливо. Я з нетерпінням чекаю її |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучить як великої ідеї, має вдихнути нове життя в форумах
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Отже, я думаю, краще за все зробити, це вийти з розіграшу запущений, зупинити його нічого не дає позитивних Це може також дозволить йому продовжувати, ми отримаємо там врешті-решт. Точках системи буде на вершині, так що додаткові призи для кращих 3 високу активність користувачів кожен місяць, ймовірно, все ще працюючи весь цей вихід, повного потоку пояснення буде слідувати. Але, як ідея, яку Ви отримаєте очок за все, напрямки, починаючи з тим, розміщення, довжина повідомлень, скільки посад ваших рефералів зробити, скільки разів ви чи вони увійти в місяць. В основному, все. Чим більше ви будете використовувати сайт і чим більше дія, тим більше очок ви отримаєте. У той же час тут Поточна статистика очок, вони тільки почали накопичувати. Це дасть вам уявлення про те, що я перебуваю на о, очевидно, вони будуть скинуті до цього формально починається. http://www.computer-juice.com/forums/points.php |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що це Cool Окуляри ???????? | truck3r | Community News & чат | 1 | 4 липня 2009 12:39 |
| Окуляри питання | ilop12 | Community News & чат | 4 | 9 січня 2009 16:41 |
| Конкурс - Діяльність = Окуляри = премії - Повні відомості! | Hybr! D | Community News & чат | 93 | 11 листопада 2008 16:03 |
| Зворотній зв'язок | Shawn | Community News & чат | 1 | 23 березня 2008 15:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |