![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей хора, аз загубих способността за PM и няколко други възможности. Просто се опитвам да хвана Дейв и да каже: "Всичко е добре, че сте били бомбардировките с бойно поле 2142 с най-висока графика настройки и не е проблем, дори веднъж! Това определено е най-бързият компютър ли сте някога използван. Само преди няколко софтуерни проблеми причиняват караница в момента, не biggy. Просто актуализация! " Само за хора, които не знаят какво съм говориш! Дейв, взети заедно персонализиран спецификационен PC за мен, и както можеш да кажеш "Аз съм lovin го!" (Надявам се да не се съдени за това!) Но да кажем, както аз не мога да PM вече, аз изпразнени ми кутия + изходящи, очевидно имах преди като този как се свърза Дейв за PC. Когато се опитам да отида до PM екрана тя казва, аз съм не е позволено! Не се ли ме вече! Наздравици! Крис |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Търсите си пост брои (8) е свързано с факта, сме променили правилата по отношение на връзките TAD / ч. "и др Ти сега трябва да публикувате минимум 10 пъти, преди да сте в състояние да направят по-горе. Няма нищо лично Shroomo, това е да се отсече за спам, както бяхме се inundated. Радвам се, че сте доволни от бр. Аз бях pm'd Дейв и посочи му към Вашите коментари.
|
| |||
| |||
| Наздраве Алекс, Ако аз бях на 8 тогава това трябва да бъде 9 и аз ще отида и да намерят пункт Off тема да се присъединя и да стигнете до 10! Проблема решен! Наздравици! Крис |
|
| |||
| |||
| По всяко време мат. Терес нишка в хардуера чат, след няколко снимки там.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте момчета,
Крис, аз съм доволен вашата щастлива с него пич, в края на този ден какво се брои повече от всичко друго. Ако има проблеми или се нуждаете от съвет по всяко време PM ми половинка. Дейв. Моята система: Hybr! Г
|