![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidi, jsem ztratil schopnost PM a pár dalších funkcí. Snažím se chytit Dave a řekne "Vše je to dobře, jsem byl bombardování s bojiště 2142 s nejvyšším nastavení grafiky a to ani závada jednou! Je určitě nejrychlejší počítač jsem nikdy použit. Jen několik softwarových problémů způsobuje problém ve chvíli, no biggy. Jen aktualizaci! " Jen pro lidi, kteří nevědí, o čem mluvím! Dave dohromady vlastní spec PC pro mě, a jak můžete říct 'I'm lovin' to! ' (Hope I don't get žalován za to!) Ano, ale jak říkám nemůžu PM už jsem přelíván mé schránky + odeslání, samozřejmě jsem měl předtím, než jak to je to, jak jsem kontaktoval Dave o PC. Když jsem se pokusit jít do PM obrazovce je napsáno jsem není povoleno! Don't byste mi ještě? Na zdraví! Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podíváme-li se na váš post count (8) je to dělat s tím, že jsme změnili pravidla týkající tad odkazy / pm 's atd. Nyní se po dobu nejméně 10 krát, než budete moci udělat výše. Je to nic osobního Shroomo, je to snížit na spam, jak jsme získali zaplaven. Jsem rád, že jste spokojeni s PC. I've pm'd Dave a upozornil ho na vaše komentáře.
|
| |||
| |||
| Nazdraví Alex, Kdybych byl o 8 pak by to mělo být 9 a uvidíme jít a najít místo v Vypnuto Téma připojit se a získejte až 10! Problém vyřešen! Na zdraví! Kris |
|
| |||
| |||
| Kdykoliv mate. Theres vlákna v Hardware chat, po nějaké fotky tam.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Lidi,
Kris, já jsem rád, vaše radost s ním důstojník, na konci dne, to je to, co se počítá více než cokoli jiného. Pokud váš mají nějaké problémy, nebo potřebujete poradit PM mi kdykoliv mate. Dave. Můj systém: Hybr! D
|