μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Κοινότητας Νέα & Chat

Register

Προφίλ probs!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 Απρίλη 2007, 17:23
Μέλος Ομάδα

Default Προφίλ probs!

Γεια σου ανθρώπους, έχω χάσει την ικανότητα να PM και μερικές άλλες λειτουργίες.

Απλά προσπαθεί να αποκτήσει κανείς Dave και πείτε "Όλα είναι εντάξει, έχω βομβαρδισμό 2142 με πεδίο μάχης με τις υψηλότερες ρυθμίσεις γραφικών και δεν μικροβλάβη ακόμα μία φορά! Είναι σίγουρα ο ταχύτερος υπολογιστής που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Απλά μερικές λογισμικό προβλήματα που προκαλούν ταλαιπωρία αυτή τη στιγμή, δεν biggy. Απλά μια ενημέρωση! "

Ακριβώς για τους ανθρώπους που δεν ξέρουν τι είμαι αναφερόμαστε! Dave μαζί μια προσαρμοσμένη spec για το PC μου, και όπως μπορείτε να πείτε "Είμαι LOVIN 'το!" (Hope I δεν έχουν διωχθεί δικαστικώς για αυτό!)

Αλλά ναι, όπως είπα, δεν μπορώ να ΑΣ πια, έχω αδειάσει μου + Εισερχόμενα Εξερχόμενα, προφανώς, αυτό που είχα πριν από την ως thats πώς επικοινώνησα Dave σχετικά με τον υπολογιστή. Όταν προσπαθώ και πηγαίνετε προς τα PM οθόνη λέει Είμαι δεν επιτρέπεται! Δεν σας αρέσει πια!;

Εις υγεία!

Kris
Old 29 Απρίλη 2007, 17:36
Ομάδα Δωρητών

Default Προφίλ probs!

Κοιτάζοντας σας μετά μετράνε (8) είναι να κάνει με το γεγονός έχουμε αλλάξει τους κανόνες σχετικά με ένα tad συνδέσμους / pm 's κλπ.

Μπορείτε τώρα να υστέρων τουλάχιστον 10 φορές πριν να είστε σε θέση να κάνει το παραπάνω.

Δεν είναι τίποτα προσωπικό Shroomo, είναι να περιορίσουν την spam όπως μας να πλημμυρίζει.

Χαίρομαι που είστε ικανοποιημένοι με τον υπολογιστή.

Έχω pm'd Dave και υπογράμμισε τον προς τα σχόλιά σας.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 29 Απρίλη 2007, 17:39
Μέλος Ομάδα

Default Προφίλ probs!

Cheers Alex,

Αν ήμουν στις 8 τότε αυτό θα πρέπει να είναι 9 και θα προχωρήσει και να βρει μια θέση σε Off Topic για να συμμετάσχουν σε με και να πάρετε 10! Πρόβλημα λυθεί!

Εις υγεία!

Kris
Old 29 Απρίλη 2007, 18:02
Ομάδα Δωρητών

Default Προφίλ probs!

Anytime mate.

Theres ένα νήμα στο Hardware chat, μετά μερικά pics εκεί.

-Kanoakavirus
Old 30ης Απριλίου 2007, 05:41
Διαχειριστής Ομάδα

Default Προφίλ probs!

Hi Guys,

Kris, είμαι στην ευχάριστη θέση σας mate ικανοποιημένοι με αυτό, στο τέλος της ημέρας thats αυτό που μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Αν σας έχουν κάποιο πρόβλημα ή χρειάζεστε οποιαδήποτε συμβουλή μου PM οποτεδήποτε mate.

Dave.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Warcraft III ενοχλητική εμπλάστρου probs ... Black Magic PC & Console Gaming 0 20 Οκτ 2008 08:04
Newbie, βοήθεια! HP dv4000 probs Englishmastiff Laptops, Κινητά & PDA 1 15 Μαΐου 2008 10:27
ACER 3690 HDD probs karlosshughes Laptops, Κινητά & PDA 1 26 Ιαν 2008 09:29
Probs με τυχαία κλειστή rbroller815 Γενική Συζήτηση Hardware 7 23 Ιαν 2008 00:47
IBM probs parbynat Laptops, Κινητά & PDA 3 27 Νοε 2007 16:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.