![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ανθρώπους, έχω χάσει την ικανότητα να PM και μερικές άλλες λειτουργίες. Απλά προσπαθεί να αποκτήσει κανείς Dave και πείτε "Όλα είναι εντάξει, έχω βομβαρδισμό 2142 με πεδίο μάχης με τις υψηλότερες ρυθμίσεις γραφικών και δεν μικροβλάβη ακόμα μία φορά! Είναι σίγουρα ο ταχύτερος υπολογιστής που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Απλά μερικές λογισμικό προβλήματα που προκαλούν ταλαιπωρία αυτή τη στιγμή, δεν biggy. Απλά μια ενημέρωση! " Ακριβώς για τους ανθρώπους που δεν ξέρουν τι είμαι αναφερόμαστε! Dave μαζί μια προσαρμοσμένη spec για το PC μου, και όπως μπορείτε να πείτε "Είμαι LOVIN 'το!" (Hope I δεν έχουν διωχθεί δικαστικώς για αυτό!) Αλλά ναι, όπως είπα, δεν μπορώ να ΑΣ πια, έχω αδειάσει μου + Εισερχόμενα Εξερχόμενα, προφανώς, αυτό που είχα πριν από την ως thats πώς επικοινώνησα Dave σχετικά με τον υπολογιστή. Όταν προσπαθώ και πηγαίνετε προς τα PM οθόνη λέει Είμαι δεν επιτρέπεται! Δεν σας αρέσει πια!; Εις υγεία! Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κοιτάζοντας σας μετά μετράνε (8) είναι να κάνει με το γεγονός έχουμε αλλάξει τους κανόνες σχετικά με ένα tad συνδέσμους / pm 's κλπ. Μπορείτε τώρα να υστέρων τουλάχιστον 10 φορές πριν να είστε σε θέση να κάνει το παραπάνω. Δεν είναι τίποτα προσωπικό Shroomo, είναι να περιορίσουν την spam όπως μας να πλημμυρίζει. Χαίρομαι που είστε ικανοποιημένοι με τον υπολογιστή. Έχω pm'd Dave και υπογράμμισε τον προς τα σχόλιά σας.
|
| |||
| |||
| Cheers Alex, Αν ήμουν στις 8 τότε αυτό θα πρέπει να είναι 9 και θα προχωρήσει και να βρει μια θέση σε Off Topic για να συμμετάσχουν σε με και να πάρετε 10! Πρόβλημα λυθεί! Εις υγεία! Kris |
|
| |||
| |||
| Anytime mate. Theres ένα νήμα στο Hardware chat, μετά μερικά pics εκεί.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Guys,
Kris, είμαι στην ευχάριστη θέση σας mate ικανοποιημένοι με αυτό, στο τέλος της ημέρας thats αυτό που μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αν σας έχουν κάποιο πρόβλημα ή χρειάζεστε οποιαδήποτε συμβουλή μου PM οποτεδήποτε mate. Dave. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Warcraft III ενοχλητική εμπλάστρου probs ... | Black Magic | PC & Console Gaming | 0 | 20 Οκτ 2008 08:04 |
| Newbie, βοήθεια! HP dv4000 probs | Englishmastiff | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 15 Μαΐου 2008 10:27 |
| ACER 3690 HDD probs | karlosshughes | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 26 Ιαν 2008 09:29 |
| Probs με τυχαία κλειστή | rbroller815 | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 23 Ιαν 2008 00:47 |
| IBM probs | parbynat | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 27 Νοε 2007 16:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |