manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Community News & Chat

Register

Profil probs!

Reply

Thread Tools
Old 29 tra 2007, 17:23
Member Group

Default Profil probs!

Hej ljudi, izgubila sam sposobnost PM i nekoliko drugih značajki.

Samo pokušavate dobiti od Dave i reći "Sve ide dobro, sam bombardovanja sa bojištu 2142 s najvišim postavkama grafike, a nisu ni jednom glitch! To je definitivno najbrži kompjuter sam ikada iskorišten. Samo nekoliko softverskih problema uzrokuje gnjavažu trenutno nema biggy. Baš ažurirati! "

Samo za ljude koji ne znaju što sam pričaju! Dave sastaviti prilagođeni spec PC za mene, i kako Vam mogu reći 'I'm lovin' it! " (Hope I don't get tužio za to!)

Ali kao što kažem da ne mogu više sati, sam moje prazne Inbox + outbox, očito sam imala prije nego što taj kako sam kontaktirala Dave o računalu. Našto JA probati i odite na PM ekranu piše sam nije dozvoljeno! Ne želite me više!

Živjeli!

Kris
Old 29 tra 2007, 17:36
Donatorska Grupa

Default Profil probs!

Gledajući svoj post count (8) to veze s činjenicom da smo promijenili pravila u vezi sa jednom TAD linkovi / pm-a i sl.

Sada imate na post najmanje 10 puta prije nego što budete mogli napraviti više.

Nije to ništa osobnog Shroomo, to je to smanjiti spama što smo bili uzimajući poplavno.

Glad ste zadovoljni s PC-a.

I've pm'd Dave i ukazao mu na vaše komentare.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 29 tra 2007, 17:39
Member Group

Default Profil probs!

Cheers Alex,

Ako sam bio na 8 dakle ovo bi trebao biti 9, a ja ću otići i pronaći post u Off Topic pridružiti u sa, i doci do 10! Problem rijesen!

Živjeli!

Kris
Old 29 tra 2007, 18:02
Donatorska Grupa

Default Profil probs!

Anytime drugarica.

Theres jedan thread in Hardware chat, postavljati neke slike unutra.

-Kanoakavirus
Old 30 tra 2007, 05:41
Administrator Group

Default Profil probs!

Hi momački,

Krishna, ja sam zadovoljan vaš sretan s njom drugarica, na kraju dana taj što broji više od svega ostalog.

Ako je Vaš imaju bilo kakve probleme ili trebate bilo kakve savjete PM meni bilo drugarica.

Dave.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Warcraft III patch dosadnih probs ... Black Magic PC & konzole Igre 0 20. listopad 2008 08:04
Newbie, pomoć! HP dv4000 probs Englishmastiff Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 15. svibanj 2008 10:27
ACER 3690 HDD probs karlosshughes Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 26 siječanj 2008 09:29
Probs sa slučajnim isključiti rbroller815 General Hardware Chat 7 23 siječanj 2008 00:47
IBM probs parbynat Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 27. studeni 2007 16:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.