![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej ljudi, izgubila sam sposobnost PM i nekoliko drugih značajki. Samo pokušavate dobiti od Dave i reći "Sve ide dobro, sam bombardovanja sa bojištu 2142 s najvišim postavkama grafike, a nisu ni jednom glitch! To je definitivno najbrži kompjuter sam ikada iskorišten. Samo nekoliko softverskih problema uzrokuje gnjavažu trenutno nema biggy. Baš ažurirati! " Samo za ljude koji ne znaju što sam pričaju! Dave sastaviti prilagođeni spec PC za mene, i kako Vam mogu reći 'I'm lovin' it! " (Hope I don't get tužio za to!) Ali kao što kažem da ne mogu više sati, sam moje prazne Inbox + outbox, očito sam imala prije nego što taj kako sam kontaktirala Dave o računalu. Našto JA probati i odite na PM ekranu piše sam nije dozvoljeno! Ne želite me više! Živjeli! Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gledajući svoj post count (8) to veze s činjenicom da smo promijenili pravila u vezi sa jednom TAD linkovi / pm-a i sl. Sada imate na post najmanje 10 puta prije nego što budete mogli napraviti više. Nije to ništa osobnog Shroomo, to je to smanjiti spama što smo bili uzimajući poplavno. Glad ste zadovoljni s PC-a. I've pm'd Dave i ukazao mu na vaše komentare.
|
| |||
| |||
| Cheers Alex, Ako sam bio na 8 dakle ovo bi trebao biti 9, a ja ću otići i pronaći post u Off Topic pridružiti u sa, i doci do 10! Problem rijesen! Živjeli! Kris |
|
| |||
| |||
| Anytime drugarica. Theres jedan thread in Hardware chat, postavljati neke slike unutra.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi momački,
Krishna, ja sam zadovoljan vaš sretan s njom drugarica, na kraju dana taj što broji više od svega ostalog. Ako je Vaš imaju bilo kakve probleme ili trebate bilo kakve savjete PM meni bilo drugarica. Dave. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Warcraft III patch dosadnih probs ... | Black Magic | PC & konzole Igre | 0 | 20. listopad 2008 08:04 |
| Newbie, pomoć! HP dv4000 probs | Englishmastiff | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 15. svibanj 2008 10:27 |
| ACER 3690 HDD probs | karlosshughes | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 26 siječanj 2008 09:29 |
| Probs sa slučajnim isključiti | rbroller815 | General Hardware Chat | 7 | 23 siječanj 2008 00:47 |
| IBM probs | parbynat | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 27. studeni 2007 16:32 |
| Thread Tools | |
| |