![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé ember, én is elvesztettem a képességét, hogy PM és néhány egyéb jellemzőit. Csak próbálok vmit Dave és mondja: "Minden jól megy, én már bombázásával azt harctéren 2142 a legmagasabb grafikus beállításokat, és még csak nem is egyszer glitch! Nem feltétlenül a leggyorsabb számítógépet, amit valaha használt. Csak egy pár szoftver problémákat okozó probléma abban a pillanatban, nem biggy. Csak egy frissítést! Csak az ember nem tudja, mirõl beszélek! Dave össze saját PC-spec nekem, és mivel lehet tudni Én lovin 'it! " (Remélem nem lesz perelhető hogy!) De igen, ahogy én mondom, nem a PM már, én kiürítették my inbox + Kimenõ, nyilván volt rá, mint amit hogyan kapcsolatba Dave a számítógépen. Amikor megpróbálom majd a PM képernyőn azt mondja, én nem megengedett! Don't you like me anymore!? Egészségére! Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Looking at your post count (8) Ez nem az a tény, hogy már megváltoztatta a szabályokat a tad kapcsolatos linkek / pm "ok stb Most utáni legalább 10-szer, mielőtt ön tud a fentiekkel. Semmi személyes Shroomo, akkor csökkenteni a spam, mint mi voltunk szerzés árasztotta. Örülök, ha elégedett a pc. Én pm'd Dave felé, és közli vele a megjegyzéseket.
|
| |||
| |||
| Cheers, Alex Ha én 8-án, majd ezt kell 9-én megyek, és egy pozíciót Off Topic, hogy csatlakozzanak, és hogy a 10! Problem solved! Egészségére! Kris |
|
| |||
| |||
| Bármikor haver. Ott a téma a Hardver chat utáni néhány kép az ott.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Guys,
Kris, én elégedett vagyok a boldog vele mate, a végén a nap számít, amit mi több, mint bármi más. Ha bármilyen probléma vagy tanácsadásra van szüksége PM nekem bármikor haver. Dave. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Warcraft III patch probs idegesítő ... | Black Magic | PC és konzol játékok | 0 | 20. október 2008 08:04 |
| Newbie, help! HP dv4000 probs | Englishmastiff | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 15. május 2008 10:27 |
| ACER 3690 HDD probs | karlosshughes | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 26. január 2008 09:29 |
| Probs véletlen kikapcsol | rbroller815 | Általános fémáru Chat | 7 | 23. január 2008 00:47 |
| IBM probs | parbynat | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 27. november 2007 16:32 |
| Téma eszközök | |
| |