![]() |
|
| |||
| |||
| היי אנשים, איבדתי את היכולת PM ו כמה תכונות אחרות. רק מנסה להשיג דייב ואומר "הכל הולך טוב, אני כבר עם זה הפצצת שדה הקרב 2142 עם גרפיקה ההגדרות הגבוהות ביותר, והוא אפילו לא פעם אחת תקלה! זה בהחלט את המחשב המהיר ביותר אי פעם אני כבר בשימוש. רק כמה בעיות תוכנה גרימת טרדה ברגע זה, לא biggy. פשוט עדכון! " רק עבור אנשים לא יודע מה אני מדבר! דייב להרכיב מחשב מותאם אישית spec בשבילי, וכפי שאתה יכול להגיד 'אני lovin' זה! " (מקווה שאני לא מבין sued עבור זה!) כן, אבל כמו שאמרתי אני לא יכול יותר בערב, אני כבר מרוקן את תיבת הדואר הנכנס + היוצא, ברור היה לי את זה לפני כ thats איך אני יצר קשר עם דייב על המחשב. כשאני לנסות ללכת בערב מסך זה אומר שאני לא מותרת! אתה לא אוהב אותי יותר? לחיים! Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאשר מסתכלים על ספירת ההודעה שלך (8) כדי לעשות את זה עם העובדה שינינו את הכללים של ילדון בנוגע קישורים / PM זה וכו ' עכשיו אתה צריך לכתוב לפחות 10 פעמים לפני שאתה מסוגל לעשות את הנ"ל. זה שום דבר אישי Shroomo, זה כדי להקטין צריכה זבל כפי שאנחנו מקבלים inundated. אני שמח שאתה מרוצה PC. ביצעתי pm'd דייב כיוון אותו לעבר וכן את הערותיך.
|
| |||
| |||
| הידד אלכס, אם הייתי ב 8 אז זה אמור להיות 9 ואני יהיה לך למצוא לכתוב ב Off topic להצטרף להגיע עם 10! הבעיה נפתרה! לחיים! Kris |
|
| |||
| |||
| בכל זוג. Theres התגובה בחומרה צ 'אט, לכתוב כמה התמונות שם.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי חבר 'ה,
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Warcraft III מעצבן תיקון probs ... | הקסם השחור | PC & קונסולת משחקים | 0 | 20 אוקטובר 2008 08:04 |
| Newbie, עזרה! HP dv4000 probs | Englishmastiff | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | ה -15 במאי 2008 10:27 |
| Acer 3690 HDD probs | karlosshughes | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 26 ינואר 2008 09:29 |
| עם Probs אקראי כבה | rbroller815 | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 23 ינואר 2008 00:47 |
| IBM probs | parbynat | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | -27 נובמבר 2007 16:32 |
| שרשרת כלים | |
| |