mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Community News & Chat

Register

Profilis probs!

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 29, 2007, 17:23
Narys

Default Profilis probs!

Ei, žmonės, aš praradau sugebėjimą PM ir kitų savybių poros.

Just trying to get surengti Dave ir sako: "Viskas vyksta gerai, aš bombarduoja jį su aukščiausia grafika Nustatymai 2.142 mūšio lauke ir ji net ne glitch kartą! Tai tikrai greitas kompiuteris I've ever naudojamas. Tiesiog programinės įrangos problemas sukelia nepatogumų tuo metu, ne Biggy pora. Tiesiog atnaujinta!

Tik tiems, kurie nežinote kas I'm talking about! Dave sujungti Custom spec PC man ir taip galima pasakyti, 'I'm lovin' it! " (Hope I don't get iškelta byla už tai!)

Bet taip, kaip aš sakau aš negaliu PM anymore, I've ištuštinti mano pašto dėžutėje + Outbox, matyt turėjau prieš tai kaip thats how I susisiekė Dave Apie PC. Kai bandau ir eiti į PM ekrane ji sako I'm not allowed! Don't you like me anymore!?

Į sveikatą!

Kris
Old Balandis 29, 2007, 17:36
Donorų grupės

Default Profilis probs!

Pažvelgus į jūsų pranešimą count (8), tai susiję su tuo, kad mes pakeitėme taisykles, tad apie nuorodas / PM 'ai ir tt

Jūs dabar turi po 10 kartų, kol Jūs galite padaryti virš minimalaus.

Nieko asmeninį Shroomo, tai į iškirsti apie šlamšto kaip mes vis apsemta.

Džiaugiamės, kad jūs esate patenkintas vnt.

Aš pm'd Dave ir nurodė jam į jūsų pastabas.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Balandis 29, 2007, 17:39
Narys

Default Profilis probs!

Cheers Aleksas,

Jeigu man buvo 8, ši nuostata turėtų būti atitinkamai 9 ir aš eiti ir ieškoti postą Off Topic prisijungti su ir gaukite iki 10! Problema išspręsta!

Į sveikatą!

Kris
Old Balandis 29, 2007, 18:02
Donorų grupės

Default Profilis probs!

Anytime mate.

Theres aparatūros pokalbio pokalbis, po kai ten Pics.

-Kanoakavirus
Old Balandis 30, 2007, 05:41
Administrator Grupė

Default Profilis probs!

Hi Guys,

Kris, esu patenkintas savo laimingas su ja mate, bent dienos pabaigoje Thats what dirba daugiau nei kas nors kitas.

Jei jūsų turinti kokių nors problemų ar reikia kokių patarimų PM man kada mate.

Dave.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Warcraft III erzina pleistras probs ... Black Magic PC & konsolės Žaidimai 0 20 spalis 2008 08:04
Naujokas, help! HP dv4000 probs Englishmastiff Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Gegužė 15, 2008 10:27
ACER 3.690 HDD probs karlosshughes Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 26 sausis 2008 09:29
Probs su atsitiktinai išjungti rbroller815 General Hardware Chat 7 23 sausis 2008 00:47
IBM probs parbynat Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 Lapkritis 27, 2007 16:32
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.