![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, žmonės, aš praradau sugebėjimą PM ir kitų savybių poros. Just trying to get surengti Dave ir sako: "Viskas vyksta gerai, aš bombarduoja jį su aukščiausia grafika Nustatymai 2.142 mūšio lauke ir ji net ne glitch kartą! Tai tikrai greitas kompiuteris I've ever naudojamas. Tiesiog programinės įrangos problemas sukelia nepatogumų tuo metu, ne Biggy pora. Tiesiog atnaujinta! Tik tiems, kurie nežinote kas I'm talking about! Dave sujungti Custom spec PC man ir taip galima pasakyti, 'I'm lovin' it! " (Hope I don't get iškelta byla už tai!) Bet taip, kaip aš sakau aš negaliu PM anymore, I've ištuštinti mano pašto dėžutėje + Outbox, matyt turėjau prieš tai kaip thats how I susisiekė Dave Apie PC. Kai bandau ir eiti į PM ekrane ji sako I'm not allowed! Don't you like me anymore!? Į sveikatą! Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pažvelgus į jūsų pranešimą count (8), tai susiję su tuo, kad mes pakeitėme taisykles, tad apie nuorodas / PM 'ai ir tt Jūs dabar turi po 10 kartų, kol Jūs galite padaryti virš minimalaus. Nieko asmeninį Shroomo, tai į iškirsti apie šlamšto kaip mes vis apsemta. Džiaugiamės, kad jūs esate patenkintas vnt. Aš pm'd Dave ir nurodė jam į jūsų pastabas.
|
| |||
| |||
| Cheers Aleksas, Jeigu man buvo 8, ši nuostata turėtų būti atitinkamai 9 ir aš eiti ir ieškoti postą Off Topic prisijungti su ir gaukite iki 10! Problema išspręsta! Į sveikatą! Kris |
|
| |||
| |||
| Anytime mate. Theres aparatūros pokalbio pokalbis, po kai ten Pics.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Guys,
Kris, esu patenkintas savo laimingas su ja mate, bent dienos pabaigoje Thats what dirba daugiau nei kas nors kitas. Jei jūsų turinti kokių nors problemų ar reikia kokių patarimų PM man kada mate. Dave. Mano sistema: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Warcraft III erzina pleistras probs ... | Black Magic | PC & konsolės Žaidimai | 0 | 20 spalis 2008 08:04 |
| Naujokas, help! HP dv4000 probs | Englishmastiff | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Gegužė 15, 2008 10:27 |
| ACER 3.690 HDD probs | karlosshughes | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 26 sausis 2008 09:29 |
| Probs su atsitiktinai išjungti | rbroller815 | General Hardware Chat | 7 | 23 sausis 2008 00:47 |
| IBM probs | parbynat | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | Lapkritis 27, 2007 16:32 |
| Temos įrankiai | |
| |