![]() |
|
| |||
| |||
| Hei cilvēki, es pazaudēju iespēju PM un dažas citas funkcijas. Tikai mēģina iegūt kravas Dave un teikt "Viss ir labi, es esmu bombardēšana tai ar augstāko grafikas uzstādījumi 2.142 kaujas un nav pat glitch vienu reizi! Tas noteikti ir ātrākais dators Esmu kādreiz izmantots. Tikai pāris programmatūras problēmu izraisa apgrūtinājumus šobrīd nav Biggy. Vienkārši update! " Tikai cilvēki, kas nezina, ko es runāju par to! Dave pulcinās pasūtījuma spec PC par mani, un, kā jūs varat pateikt: "Es esmu lovin 'it!" (Hope I don't get iesūdzēt tiesā par to!) Bet jā kā jau es teicu es nevaru PM vairs, es esmu iztukšots manu iesūtni + Izsūtne, protams, man bija tas pirms, thats kā man sazinājās Dave par PC. Kad es mēģinātu iet uz PM ekrāna tā saka, ka es neesmu atļauts! Vai tu, piemēram, man vairs!? Urravas! Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Looking at your post count (8) tas ir saistīts ar to, esam mainījuši noteikumus, tad attiecībā uz saiknēm / pm 's utt Jums tagad ir pēc vismaz 10 reizes pirms jūs varat to izdarīt iepriekš. Tas nekas personisks Shroomo, tas ir, kas paredz samazināt par mēstulēm, kā mēs bijām kļūst appludinātas. Priecīgs jūs esat apmierināti ar datoru. Esmu pm'd Dave un norādīja viņam uz jūsu komentāriem.
|
| |||
| |||
| Cheers Alex, Ja man bija 8, tad tas būtu 9, un es iešu un atrast amatu Off Topic pievienoties ar un nokļūt līdz 10! Problem solved! Urravas! Kris |
|
| |||
| |||
| Anytime mate. Theres vītņu Hardware tērzēšanu, pastu daži tur attēli.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys,
Kris, es esmu apmierināta jūsu apmierināts ar to mates pie beigu dienas thats kas ir vairāk nekā jebkas cits. Ja jūsu kam ir kādas problēmas vai vajadzības jebkādu konsultāciju, PM man jebkad mate. Dave. Mana sistēma: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |