![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej ludzie, I've lost możliwość PM i kilka innych funkcji. Po prostu próbuje złapać Dave i powiedz "Wszystko będzie dobrze, I've been to bombardowania z Battlefield 2142 z najwyższym ustawienia grafiki i to nawet nie glitch raz! Jest to zdecydowanie najszybszy komputer I've ever używane. Wystarczy kilka oprogramowanie problemów powodujących problemy w momencie, nie biggy. Just an update! " Tylko dla ludzi, którzy nie wiedzą, what I'm talking about! Dave ułożyła niestandardowe spec PC dla mnie, jak można powiedzieć "I'm lovin 'it!" (Hope I don't get pozwana do tego!) Ale tak jak mówię nie mogę już PM, I've opróżnione mojej skrzynce nadawczej skrzynki +, i oczywiście, gdyby przed jak thats jak skontaktować Dave temat komputera. Kiedy próbuję i przejść do ekranu PM mówi I'm not allowed! Nie chcesz mnie już!? Wiwaty! Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patrząc na twój post count (8) to zrobić z faktem, że mieliśmy zmiana zasad dotyczących łączy jeden tad / pm 's itp. Teraz trzeba po co najmniej 10 razy zanim jesteś w stanie zrobić wyżej. To nic osobistego Shroomo, to na zmniejszenie spam jak byliśmy zalewani zaczyna. Cieszę się, że jesteś zadowolony z komputerem. I've pm'd Dave i wskazał go do swoich komentarzy.
|
| |||
| |||
| Cheers Alex, Gdybym był w dniu 8 następnie należy to 9 i I'll go znaleźć i stanowisko w Off Topic do współzawodnictwa i dostać się do 10! Problem rozwiązany! Wiwaty! Kris |
|
| |||
| |||
| Zawsze mate. Theres wątku w sprzęt czat, po kilka fotek tam.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Guys,
Kris, ja jestem zadowolony twój szczęśliwy z nim oficer, na koniec dnia thats what counts bardziej niż cokolwiek innego. Jeśli posiadające jakiekolwiek problemy lub potrzebujesz porady PM me anytime mate. Dave. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Zakładki |