mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Comunitare News & Chat

Register

Profil probs!

Reply

Thread Tools
Old 29 aprilie 2007, 17:23
Grupul de stat

Hei oameni, le-am pierdut abilitatea de a PM si o serie de alte caracteristici.

Doar încercând să face rost de Dave şi spune: "Toţi se merge bine, am fost bombardare cu Battlefield 2142 cu cele mai ridicate setări grafice şi nu o dată, chiar glitch! Este cu siguranta cel mai rapid computer l-am folosit vreodată. Doar câteva software hassle cauzează probleme în acest moment, nu biggy. Doar o actualizare! "

Doar pentru cei care nu stiu ce vorbesc despre! Dave pune împreună o spec. PC-ul personalizat pentru mine, şi de ce vă pot spune "I'm Lovin 'it!" (Sper să nu te justiţie pentru asta!)

Dar, da, eu zic ca nu pot PM mai, m-am golit cutia mea poştală + outbox, în mod evident, am avut-o înainte ca thats cum am contactat Dave despre PC-ul. Când m-am încerca să mergem la PM ecran se spune nu sunt permise! Nu-ţi place de mine!?

Noroc!

Kris
Old 29 aprilie 2007, 17:36
Grupul de donator

Privind la post count (8) este de a face cu faptul pe care le-am schimbat regulile într-un loc în ceea ce priveşte legături / pm e etc

Aveţi acum pentru a posta un minim de 10 de ori, înainte ca esti in stare sa o fac de mai sus.

Nu-i nimic personal Shroomo, este de a reduce pe spam ca Eram inundated.

Ma bucur ca esti fericit cu PC-ul.

Am pm'd Dave şi au arătat-l spre dvs. de comentarii.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 29 aprilie 2007, 17:39
Grupul de stat

Noroc Alex,

Dacă am fost la 8, atunci acest lucru ar trebui să fie 9 şi voi merge şi găsească un post în Off Topic de a lua parte împreună cu şi ajung la 10! Problema rezolvata!

Noroc!

Kris
Old 29 aprilie 2007, 18:02
Grupul de donator

Oricând amice.

Theres un fir în Hardware chat, post în unele poze de acolo.

-Kanoakavirus
Old 30 aprilie 2007, 05:41
Administrator Group

Salut Baieti,

Kris, Sunt mulţumit vă mulţumiţi cu acest lucru colega, la sfârşitul zilei thats ceea ce contează mai mult decât orice altceva.

În cazul în care orice probleme sau care au nevoie de vreun sfat PM mine oricand colega.

Dave.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.