![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей народ, я втратив здатність ПМ і кілька інших особливостей. Просто намагаючись дістати Дейв і сказати: "Все йде добре, я був бомбардування її з поля бою 2142 з високим налаштуваннях графіки і це навіть не глюк раз! Це безперечно найшвидший комп'ютер я коли-небудь використовували. Ще кілька програмних проблем, що викликають клопоту на даний момент немає Biggy. простого оновлення! " Тільки для тих, хто не знає, що я кажу! Дейв воєдино специфікації для користувача ПК для мене, і як ви можете сказати 'I'm Lovin' It! (Сподіваюся, що мені не отримати позов за що!) Але так, як я кажу, що не може PM більше, я спорожнів мій + Вхідні Вихідні, очевидно, у мене було як до, Thats, як я зв'язався Dave про комп'ютер. Коли я намагаюся і перейти до екрану PM він говорить, що я не допускається! Не подобається мені більше!? Ура! Kris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дивлячись на кількість відправлених вами повідомлень (8) Це пов'язано з тим, що ми змінили правила трохи щодо посилання / PM 'S т.д. Тепер у вас на посаду як мінімум 10 разів, перш ніж ви зможете робити вище. Нічого особистого Shroomo, це щоб скоротити спам як ми сідали затоплення. Рада, що ти щаслива з ПК. Я pm'd Дейв і вказала йому на ваші зауваження.
|
| |||
| |||
| Cheers Алекс, Якби я була на 8, то це має бути 9, а я піду і знайти посаду в Off Topic приєднатися до с і отримати до 10! Проблема вирішена! Ура! Kris |
|
| |||
| |||
| Anytime Mate. Theres потоку в Обладнання чаті, помістити деякі фотографії там.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Хлопці,
Кріс, я радий вашим щаслива з ним товариша, в кінці дня Thats розраховує, що більше, ніж все інше. Якщо ваш маючи будь-яких проблем або необхідності будь-яких рад PM мені в будь-який час Mate. Дейв. Моя система: Hybr! D
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Warcraft III дратує Probs виправлення ... | Чорна магія | PC & консоль Gaming | 0 | 20 жовтня 2008 08:04 |
| Новачок, допоможіть! HP dv4000 Probs | Englishmastiff | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 15 травня 2008 10:27 |
| ACER 3690 HDD Probs | karlosshughes | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 26 січня 2008 09:29 |
| Probs з випадковими відключити | rbroller815 | Генеральний обладнання чат | 7 | 23 січня 2008 00:47 |
| Ibm Probs | parbynat | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 27 листопада 2007 16:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |