![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм нещо, което да работи до пуснати в моя блог, че уловът народи окото и имат излезе с това. Мисли? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда добре, но аз мисля, че трябва да се добави думата свободен, както хората обичат, че
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Добра точка, не мога да друга дъска лесно достатъчно. Благодаря! |
|
| |||
| |||
| Добавени са още един въпрос за хардуерни промени и той да се освободи от помощ. АТРИБУТИ: уреждат по този въпрос. ![]() Намерени тук http://evilspages.blogspot.com/ |
|
| |||
| |||
| Бихте ли нещо против, ако аз се опитах на едно? Сега никога не би могло дори стачка няколко идеи. |
|
| |||
| |||
![]() Трябваше да изтриете въображение, за да се намали размера: (, а аз само използването Gimp. |
|
| |||
| |||
| Тя изглежда страхотно, но може би прекалено много мигащи. Подреждане на напомня ми за банер добави за нещо, което не биха искали да кликват. |
|
| |||
| |||
| Lmao добра точка, защо просто отиде? защо не подправка на текста малко? |
|
| |||
| |||
| Аз причина, че просто може да бъде по-inviting. Твърде много флаш или бързо движещи се текст би ме далеч (банер реклами). Щях за още нещо просто око улов. АЗ имам никакъв представа как да се създаде нещо подобно, че само с Gimp. Това е впечатляващо! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Google Логос Пропусна? | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 1 | 12 Юни 2009 11:21 |
| Имаш отегчен и Made Някои Си Джей Логос: P | KanoakaVirus | Мултимедия & Codecs | 8 | 21 Март 2009 08:03 |
| Логос имена и символи, които не показват никакви прогнозиране | Mike0001 | Изключено Тема Дискусия | 7 | 30 Май 2008 06:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |