![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem pracující něco dát na můj blog, že úlovky národy očí a přišel s tím. Myšlenky? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to dobře, ale myslím, že byste měli přidat slovo Volný jako lidi miluju
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Dobrý postřeh, mohu doplní další snímek snadné. Díky! |
|
| |||
| |||
| Přidána další otázka, na hardwaru a změnit jej na bezplatnou pomoc. EDIT: Vyřízeno na to. ![]() Zde http://evilspages.blogspot.com/ |
|
| |||
| |||
| Nevadilo by vám, kdybych se pokusil učinit jeden? Nikdy hned mohli narazit i na několik myšlenek. |
|
| |||
| |||
![]() Musel odstranit vymyšleného ty snížit velikost: (a já jen používat gimp. |
|
| |||
| |||
| Vypadá skvěle, ale možná příliš blikat. Tak trochu mi připomíná banner přidat něco bych nechtěl klikněte. |
|
| |||
| |||
| Lmao dobré připomenout, jak se vám šel jednoduché? proč ne okořenit text trochu? |
|
| |||
| |||
| I z toho důvodu, že mohou být jednoduché pozvat. Příliš mnoho flash nebo rychle pohybující text by mě pryč (bannerové reklamy). Jsem něco jednoduchého ale oko chytání. Nemám ponětí, jak vytvořit něco takového se prostě gimp. Je to působivé! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Google Loga jste vynechal? | evilfantasy | Vypnout Téma diskuze | 1 | 12 června 2009 11:21 |
| Mám znuděný a Made Některé CJ Loga: P | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 8 | 21. březen 2009 08:03 |
| Loga názvů a symbolů, které ukazují, ne prognostika | Mike0001 | Vypnout Téma diskuze | 7 | 30. května 2008 06:25 |
| Thread Nástroje | |
| |