![]() |
|
| |||
| |||
| Δουλεύω μέχρι κάτι να μου το blog ότι τα αλιεύματα μάτια των λαών και έχουν καταλήξει σε αυτό. Σκέψεις; ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φαίνεται καλό, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να προσθέσετε τη λέξη Ελεύθερος ως άνθρωποι που αγαπούν
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Καλό σημείο, μπορώ να κάνω άλλο ένα πλαίσιο πολύ εύκολο. Ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Προστέθηκε μια άλλη ερώτηση για το υλικό και το άλλαξε σε δωρεάν βοήθεια. EDIT: διευθετηθεί για το θέμα αυτό. ![]() Βρέθηκαν εδώ http://evilspages.blogspot.com/ |
|
| |||
| |||
| Θα σε πείραζε αν προσπάθησα κάνοντας ένα; Ποτέ δεν θα μπορούσε ακόμη και σήμερα απεργία μερικές ιδέες. |
|
| |||
| |||
![]() Αν για να διαγράψετε το φανταχτερό εκείνα για τη μείωση του μεγέθους: (και μόνο χρήση i gimp. |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται μεγάλη, αλλά ίσως υπερβολικά αναβοσβήνει. Ταξινόμηση του μου θυμίζει ένα banner για να προσθέσετε κάτι που δεν θα θέλουν να κάνουν κλικ. |
|
| |||
| |||
| Lmao καλό σημείο, πώς να σας πήγε απλό; γιατί δεν μπαχαρικό το κείμενο λίγο; |
|
| |||
| |||
| I απλό λόγο ότι μπορεί να είναι πιο καλώντας. Πάρα πολύ γρήγορο flash ή κείμενο που θα κινείται με τη σειρά τους μακριά (banner ads). Θα επρόκειτο για κάτι απλό αλλά μάτι αλίευση. Δεν έχω καμία ιδέα για το πώς να δημιουργήσουν κάτι τέτοιο μόνο με gimp. Είναι εντυπωσιακό! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Google Λογότυποι Αστόχησες; | evilfantasy | Off Topic Συζήτηση | 1 | 12 Ιουν 2009 11:21 |
| Got Bored και έκανε κάποια CJ Logos: P | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 8 | 21 Μαρ 2009 08:03 |
| Λογότυπα ονόματα και σύμβολα που δεν δείχνουν καμία προοπτική | Mike0001 | Off Topic Συζήτηση | 7 | 30 Μαΐου 2008 06:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |