![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam se radeći nešto staviti na moj blog koji hvata naroda oka i dolazi do ovoga. Thoughts? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izgleda dobro, ali mislim da bi trebalo dodati riječ Slobodni ljudi vole
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Good point, I can make up drugog okvira lako dovoljno. Hvala! |
|
| |||
| |||
| Dodata još jedna pitanje za hardver i promijenio ga u besplatnu pomoć. EDIT: naselili na ovoj. ![]() Pronaći ovdje http://evilspages.blogspot.com/ |
|
| |||
| |||
| Biste li umu ako ja pokušao čineći je? nikada ne bi ni sada sstrajk nekoliko ideja. |
|
| |||
| |||
![]() Morao izbrisati one fancy kako bi se smanjila veličina: (i ja koristiti samo širit. |
|
| |||
| |||
| Izgleda odlično, ali možda previše treperi. Sort of me podsjeća na zastavu dodaj za nešto što ne želite da klik. |
|
| |||
| |||
| Lmao dobar point, kako ste došli išli jednostavna? zašto ne začin gore malo teksta? |
|
| |||
| |||
| Jednostavan razlog zbog kojeg sam svibanj biti više pozivaju. Previše flash ili brzog premještanja teksta bi me dalje (banner oglase). Sam bio idući za nešto jednostavno još oko uhvatiti. Imam nijedan ideja kako napraviti nešto slično sa samo širit. To je impresivan! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Google Logos Vi Propułteni? | evilfantasy | Off Topic Discussion | 1 | 12. lipnja 2009 11:21 |
| Imaš dosađuje se i napravio nekoliko CJ Logos: P | KanoakaVirus | Multimedija i kodeci | 8 | 21. ožujak 2009 08:03 |
| Logos nazive i simbole koji ne pokazuju predviđanje | Mike0001 | Off Topic Discussion | 7 | 30. svibanj 2008 06:25 |
| Thread Tools | |
| |