![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Dirbu kažką įdėti į savo dienoraštį, kad sugavimai tautų akis ir atėjo iki šio. Mintis? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atrodo gerai, bet manau, kad reikia pridėti žodį Laisvas kaip žmonės patinka
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Gera vieta, kurią galiu padaryti iki kito kadro gana paprasta. Thanks! |
|
| |||
| |||
| Skelbimas kitos aparatūros klausimo ir pakeisti jį į nemokamą pagalbą. EDIT: atsiskaitoma tai. ![]() Čia http://evilspages.blogspot.com/ |
|
| |||
| |||
| Ar tai, jei aš bandžiau padaryti vieną? niekada dabar gali rasti net keletą idėjų. |
|
| |||
| |||
![]() Reikėjo ištrinti tuos išgalvotas sumažinti dydis: (, o aš tik naudotis GIMP. |
|
| |||
| |||
| Jis puikiai atrodo, bet gal per daug mirksėti. Sort of man primena Banner Pridėti ko aš nenoriu paspaudimą. |
|
| |||
| |||
| Lmao gera vieta, kodėl Jūs patekote paprasta? kodėl gi ne prieskonių teksto mažai? |
|
| |||
| |||
| Aš dėl to, kad paprastas gali būti pakviesti. Per daug "flash" arba greitai juda tekstas būtų Turn Me Away (banerio). Aš būsiu kažką paprasto dar akis gaudyti. Net neįsivaizduoju, kaip galima sukurti kažką panašaus, kad tik su GIMP. Tai įspūdingas! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Google Logotipai you missed? | evilfantasy | Off Topic Discussion | 1 | Birželis 12, 2009 11:21 |
| Got bored ir padarė keletą Cj Logotipai: P | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 8 | Kovas 21, 2009 08:03 |
| Logotipai pavadinimų ir simbolių, kurie rodo ne įžvalgos | Mike0001 | Off Topic Discussion | 7 | Gegužė 30, 2008 06:25 |
| Temos įrankiai | |
| |