![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu darba līdz kaut ko izdarīt manā blogā, ka nozvejas tautu acīs un iepazīstināju ar to. Domas? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izskatās labi, bet es domāju, ka jums vajadzētu pievienot vārdu Bezmaksas kā cilvēki love it
|
| |||
| |||
| Good point, es varu veikt vēl vienu rāmi vienkārši nepietiek. Thanks! |
|
| |||
| |||
| Pievienots cits jautājums aparatūras un maina to uz bezmaksas palīdzību. EDIT: Norēķinus par to. ![]() Atrodams šeit http://evilspages.blogspot.com/ |
|
| |||
| |||
| Vai jums prātā, ja es mēģināju padarīt one? nekad Tagad var pat atrast dažas idejas. |
|
| |||
| |||
![]() Nācās izdzēst fancy tiem, lai samazinātu izmērs: (, un es tikai izmantot GIMP. |
|
| |||
| |||
| Tā izskatās lieliski, bet varbūt pārāk daudz mirgot. Veida man atgādina banner pievienot kaut es negribētu klikšķi. |
|
| |||
| |||
| LMAO labs punkts, kā nākt jums gāja vienkārši? kāpēc ne spice up tekstu maz? |
|
| |||
| |||
| Es tāpēc, ka vienkāršs var būt aicinot. Pārāk daudz flash vai ātri kustīgu tekstu, pārvēršot mani prom (banner reklāmas). I gatavojas kaut ko vienkāršu vēl acu ķeršanai. Man nav ne jausmas, kā izveidot kaut ko, piemēram, ka tikai ar GIMP. Tas ir iespaidīgi! |