![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am ceva de lucru pentru a pune pe blog-ul meu, care capturile popoare ochi şi au venit cu aceasta. Gândurile? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arată bine, dar cred că ar trebui să adăugaţi cuvântul Libera ca oamenii iubesc
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Bine zis, nu pot aduce un alt cadru uşor de ajuns. Vă mulţumim!! |
|
| |||
| |||
| Postat la o altă întrebare pentru hardware-ul şi a schimbat-o pentru a ajuta gratuit. EDIT: stabilit în acest sens. ![]() Am găsit aici http://evilspages.blogspot.com/ |
|
| |||
| |||
| V-ar deranja dacă am încercat a face o? acum n-ar putea chiar grevă câteva idei. |
|
| |||
| |||
![]() A trebuit să ştergeţi cele de lux, pentru a reduce mărimea: (, şi i utiliza numai gimp. |
|
| |||
| |||
| Se pare mare, dar poate prea mult clipeste. Sortează a-mi aduce aminte de un banner pentru a adăuga ceva nu aş vrea să faceţi clic. |
|
| |||
| |||
| Lmao bun punct, cum de te-ai plecat de simplu? de ce nu condiment de text un pic? |
|
| |||
| |||
| Am motiv că ar putea fi mai simplu invitat. Prea mult de aprindere sau de repede se deplasează text ar transforma-ma departe (tip banner). Voiam de ceva simplu dar ochiul prinderea. Nu am nici o idee cum de a crea ceva de genul asta doar cu şiret. Este impresionant! |