![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som pracujúci niečo dať na môj blog, že úlovky národmi očí a prišiel s tým. Myšlienky? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vyzerá to dobre, ale myslím, že by ste mali pridať slovo Voľný ako ľudí miluju
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Dobrý postreh, môžem doplní ďalšie snímka ľahké. Vďaka! |
|
| |||
| |||
| Pridaná ďalšia otázka, na hardvéru a zmeniť ho na bezplatnú pomoc. EDIT: vyřízeno na to. ![]() Tu http://evilspages.blogspot.com/ |
|
| |||
| |||
| Nevadilo by vám, keby som sa pokúsil urobiť jeden? Nikdy hned mohli naraziť aj na niekoľko myšlienok. |
|
| |||
| |||
![]() Musel odstrániť vymysleného ty znížiť veľkosť: (a já jen používať gimp. |
|
| |||
| |||
| Vyzerá skvele, ale možno príliš blikať. Tak trochu mi pripomína banner pridať niečo by som nechcel kliknite. |
|
| |||
| |||
| LMAO dobré pripomenúť, ako sa vám šel jednoduché? proč ne okoreniť text trochu? |
|
| |||
| |||
| Aj z toho dôvodu, že môžu byť jednoduché pozvať. Príliš veľa flash alebo rýchlo pohybujú text by mě pryč (bannerovej reklamy). Som niečo jednoduchého ale oko chytanie. Nemám potuchy, ako vytvoriť niečo takéhoto sa jednoducho gimp. Je to pôsobivé! |