![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам се радећи нешто ставити на мој блог који хвата народа ока и долази до овог. Тхоугхтс? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изгледа добро, али мислим да би требало да додате реч Слободни људи воле
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Гоод поинт, И цан маке уп другог оквира лако довољно. Хвала! |
|
| |||
| |||
| Додата још једна питање за хардвер и променио га у бесплатну помоћ. Едит: населили на овој. ![]() Пронаћи овде хттп://евилспагес.блогспот.цом/ |
|
| |||
| |||
| Да ли бисте уму ако ја суђен чинећи је? никада не би ни сада сстрајк неколико идеја. |
|
| |||
| |||
![]() Морао избришете оне фанцы како би се смањила величина: (и ја користити само ширити. |
|
| |||
| |||
| Изгледа одлично, али можда превише трепери. Сорт оф ме подсећа на заставу додај за нешто што не желите да куцкати. |
|
| |||
| |||
| Лмао добар поинт, како сте дошли ишли једноставна? зашто не зачин горе мало текста? |
|
| |||
| |||
| Једноставан разлог због којег сам мај бити више позивају. Превише фласх или брзог премештања текста би ме даље (баннер огласе). ЈА је идући за нешто једноставно још око ухватити. ЈА имати ниједан идеја како да направи нешто слично са само ширити. То је импресиван! |