![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я працюю щось покласти в моєму блозі, що впадає в очі народів, і прийшли з цим. Думки? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виглядає непогано, але я думаю, ви повинні додати слово вільний як люди люблять його
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Хороше запитання, я можу зробити ще одну кадру досить легко. Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Дата долучення ще одне питання по обладнанню та змінили його на безкоштовну допомогу. EDIT: Стала з цього питання. ![]() Знайти тут http://evilspages.blogspot.com/ |
|
| |||
| |||
| Ви не заперечуєте, якщо я спробував рішень одного? Тепер ніколи не може навіть завдати кілька ідей. |
|
| |||
| |||
![]() Довелося видалити ті фантазії, щоб скоротити розміри: (, і я використовую тільки GIMP. |
|
| |||
| |||
| Це велика перевага, але, можливо, занадто багато блимати. Сортувати за нагадує мені додати банер на те, що я не хочу на кнопку миші. |
|
| |||
| |||
| Lmao гарна точка, чому ви пішли просто? Чому б не оживити "тексту мало? |
|
| |||
| |||
| Я простої причини, що може бути більш привабливою. Занадто багато флеш-пам'яті або швидко рухаються текст буде Turn Me Away (банерна реклама). Я збирався що-небудь просте, але очі лову. Я поняття не маю, як створити щось подібне тільки з GIMP. Це вражає! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Логотипи Google ви втратили? | evilfantasy | Off Topic Discussion | 1 | 12 червня 2009 11:21 |
| Набридло, і зроблені деякі Cj Логотипи: P | KanoakaVirus | Мультимедіа & кодеки | 8 | 21 березня 2009 08:03 |
| Логотипи імена і символи, які не виявляють далекоглядність | Mike0001 | Off Topic Discussion | 7 | 30 травня 2008 06:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |