Sorular Bir keresinde söylemiştim şüphe varsa ne izin verilir olarak forum kurallarını okuyun.
Torrents, anahtar-gens vb yaygın virüsler ve kötü amaçlı yazılım içeren, her zaman ne yasaldır veya değildir. Bu çıkar çatışması bir bilgisayara yardım forumu olmak.
Ne olursa olsun çoğu durumda yazılım lisansları kaçınmak için kullanılır bile hepsi temiz olduğunu, anahtar-gens, çatlaklar, çok olsa da olmasa da bu ahlaki someones başka çalmak için yanlış bir yasal boşluğu biliyor ücretsiz veya çalışmak-bir şekilde geçmek koruma.
Ayrıca kuralları değil kadar tartışma için, bu benim web sitesi değil senin, sonra buraya gel don't don't like it olduğunu.
Benim Sistemi: Hybr! D İşlemci (ler): AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz | Anakart: HP nForce 560 | RAM hafıza: 2GB DDR2 PC2-5300 | Grafik Kartı (ler): Nvidia 7150M Onboard Entegre | Ses Kartı: 5,1 Onboard Entegre | Sabit Disk (ler): 250GB 5400RPM SATA300 | Optik Sürücü (ler): 18x CD / DVDRW DL-ATA | Case / PSU: Stok HP | Soğutma: Stok HP | Ağ Bağlantısı / İnternet: 10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo | Monitör (ler): 17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran | İşletim Sistemi (ler): Windows 7 Ultimate 32Bit | |