![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γιατί όταν δωρίσουν στο φόρουμ είναι αυτόματα ως νόμισμα το δολάριο ΗΠΑ και δεν βρετανικής λίρας με το URL τους. Co.uk όνομα τομέα είναι οι διακομιστές στις ΗΠΑ ή κάτι άλλο; Ήμουν απλώς περίεργος
Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά Το σύστημά μου: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σε μια προσπάθεια να κάνει ολόκληρο τον κόσμο αισθάνονται σαν στο σπίτι εδώ και να μην ostracise κάποιος εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου που είναι σε $.
| |||
| |||
| Καταραμένοι Αμερικάνοι lol μόνο αστειεύεστε
__________________ Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά |
|
| |||
| |||
| hehe και το καναδικό δολάριο είναι τελικά πάνω από το αμερικανικό δολάριο. 1 USD = 1,0010 CAD. Θυμάμαι όταν ud αγοράσετε κάτι το δολάριο στο κατάστημα ή κάτι με δολάρια και θα καλύψει τις φορολογικές lol. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τυχαία pop-ups | ct122592 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 21 | 10 Απρ 2009 12:05 |
| Τυχαία Ερώτηση Reguarding Mulitple Οθόνες | BurgerBoy34 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 14 Νοε 2008 17:05 |
| Τυχαία Chat | ComputerGuy | Off Topic Συζήτηση | 34 | 30 Απρ 2008 17:16 |
| Τυχαία jabber | Cew27 | Off Topic Συζήτηση | 29 | 29 Απρ 2008 14:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |