![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zašto kad poklanjaju na forumu je valute automatski postaviti kao američki dolar i britanska funta s URL bića. Co.uk domain name serveri su u SAD-u ili nešto? Sam bio pravedan znatiželjan
Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte My System: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U nastojanju da se čitav svijet osjećam kod kuće, a ne na ostracise nikome izvan Velike Britanije je osnovan u $.
| |||
| |||
| Krvavi Amerikanci lol samo šalite
__________________ Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte |
|
| |||
| |||
| hehe dobro je kanadski dolar Konačno je preko US dolara. 1 USD = 1,0010 CAD. Sjećam se kad UD kupiti nešto na dolar dućan ili nešto sa USD, a to će pokriti porez lol. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Random pop-up prozora | ct122592 | Virus, Spyware i sigurnost | 21 | 10. travanj 2009 12:05 |
| Random Question Reguarding Mulitple ekrani | BurgerBoy34 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 14. studeni 2008 17:05 |
| Random Chat | ComputerGuy | Off Topic Discussion | 34 | 30. travanj 2008 17:16 |
| Random Jabber | Cew27 | Off Topic Discussion | 29 | 29. travanj 2008 14:31 |
| Thread Tools | |
| |