![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miért ha donate a fórum valuta automatikusan amerikai dollár és az angol font az URL-t is. Co.uk domain nevét a szerver az USA-ban, vagy valami? Csak kíváncsi
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Annak érdekében, hogy az egész világ érzi otthon itt van, és nem ostracise bárki Egyesült Királyságon kívüli, hogy meghatározott $.
| |||
| |||
| Véres amerikaiak lol csak vicceltem
__________________ Euro Championships tip = Spanyolország és Torres <- A fenébe kellett volna helyezni a tétet őket Make Poverty History Igazságot a 96 <- Kérem tekintse |
|
| |||
| |||
| hehe jó a kanadai dollár végül az USA-dollár. 1 USD = 1,0010 CAD. Emlékszem, amikor ud vásárol valamit a dollár tárolni, vagy valami olyan usd, és ez vonatkozik az adó-lol. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Véletlen előugróablakokat | ct122592 | Vírus, kémprogram és biztonság | 21 | 10. április 2009 12:05 |
| Véletlenszerű kérdés Reguarding Mulitple Screens | BurgerBoy34 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 14. november 2008 17:05 |
| Véletlen Chat | ComputerGuy | Off Topic Discussion | 34 | 30. április 2008 17:16 |
| Véletlen jabber | Cew27 | Off Topic Discussion | 29 | 29. április 2008 14:31 |
| Téma eszközök | |
| |