![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kodėl kai paaukoti Forumas valiuta automatiškai nustatyti, kaip JAV doleris, o ne Didžiosios Britanijos svaras su URL gerovę. Co.uk domeno vardas yra JAV ar kažką serveriuose? I was just curious
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Be pastangų, kad visam pasaulyje jaučiasi kaip namie, o ne ostracise niekam ne Jungtinėje Karalystėje yra nustatyta $.
| |||
| |||
| Bloody amerikiečiai lol tik juokauji
__________________ Europos futbolo čempionatas Patarimas = Ispanija Torres & <- Damn man turėtų būti pateiktas bet apie juos Te skurdas tampa praeitimi Teisingumas 96 <- Pažiūrėk |
|
| |||
| |||
| hehe gerai Kanados doleris pagaliau sulaukėme JAV dolerio. 1 USD = 1,0010 LTL. Aš atsimenu, kai ud nusipirkti kažką ne doleris parduotuvėje ar kažkas su USD ir ji apimtų mokesčių lol. |