![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чому, коли ви будете здавати на форум валюту автоматично встановлюється як доларах США, а не британський фунт з буттям URL. Co.uk доменних імен серверів в США або що-небудь? Мені було просто цікаво
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У спробі зробити всього світу відчувають себе тут як вдома і не зав'язувати рот нікому за межами Великобританії він встановлений в $.
| |||
| |||
| Кривавий американці LOL жартую
__________________ Євро чемпіонаті Іспанії Tip = & Торрес <- Чорт я б поставив ставку на них Make Poverty History Правосуддя по 96 <- Будь-ласка, погляньте |
|
| |||
| |||
| Hehe також канадський долар нарешті завершилася до долара США. 1 USD = 1,0010 CAD. Я пам'ятаю, коли UD щось купити в магазині долара або щось з доларів США і він буде охоплювати податкові LOL. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Випадкові спливаючі вікна | ct122592 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 21 | 10 квітня 2009 12:05 |
| Випадковий питання Reguarding Mulitple Екрани | BurgerBoy34 | Графічні карти & Монітори | 4 | 14 листопада 2008 17:05 |
| Випадкові чат | ComputerGuy | Off Topic Discussion | 34 | 30 квітня 2008 17:16 |
| Випадкові Jabber | Cew27 | Off Topic Discussion | 29 | 29 квітня 2008 14:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |