![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to jenom já, nebo byl fór opravdu klidné minulou noc? Jsme offline? Právě tam byly v podstatě žádné nové příspěvky včera ... a všechna data, dnes ráno se zdálo špatně? EDIT: Jejda, to měla být ve Společenství Novinky a chat.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na server byl přetížený poslední noc, se od té doby byl aktualizován, aby mohl být.
| |||
| |||
| Citace:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Jsme stále roste, stejně většinou jen pojď sem pro malý kousek info a nejsou pobytu. Jakmile je nová doména stáří trochu více bychom měli být zpátky na začátek k 'počítač fórum' 'počítač help' atd. v Google a pak se člen čísla by se mělo začít znovu roste, jak se bude vlákna / příspěvky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Když se podíváte na hlavní straně v dolní části, je zatížení fórum statistiky ukazující, že jsme stále roste
| |||
| |||
| Citace:
|
| |||
| |||
| Myslím, že to musí být opravdu klidná týden tento týden ... Zdá se, že existuje jen velmi málo věděl míst atd. Nikomu jinému uvažování stejné? Strange vzhledem k počasí ...
|
| |||
| |||
| Školní prázdniny, lidé jsou na dovolené. |
|
| |||
| |||
| Faktem je, že ještě někdy na to.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Je Cool 'n' Quiet Kompatibilní s Windows 7 RC? | Knightrain | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 13. srpna 2009 20:18 |
| Laptop - Zvuk bude náhodně získat klidné a ztlumený | arašídy | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 0 | 23. května 2009 20:02 |
| Asus M3a78-em Motherboard Bios Cool & Tichý Možnost Otázka | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 27 únor 2009 13:36 |
| 775 tichý chladič cpu? | grimjow | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 2. ledna 2008 10:58 |
| Thread Nástroje | |
| |