![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι απλώς μου ή ήταν η τελευταία φόρα πραγματικά ήσυχο βράδυ; Αν εμείς χωρίς σύνδεση; Απλά δεν υπήρχαν ουσιαστικά νέες θέσεις χθες βράδυ ... και όλες οι ημερομηνίες που φαινόταν λάθος σήμερα το πρωί; EDIT: Ουπς, αυτό ήταν γραφτό να γίνει σε κοινοτικό Νέα & Chat.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ο server ήταν υπερφορτωμένοι χθες το βράδυ, αφού έχει ήδη αναβαθμιστεί, θα μπορούσε να έχει αυτό.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Είμαστε πάντα αυξάνεται, μόνο λίγο πιο έρχονται εδώ για ένα μικρό κομμάτι πληροφοριών και δεν διαμονή. Από τη στιγμή που το νέο όνομα των ηλικιών λίγο πιο πίσω θα πρέπει να είμαστε στην κορυφή για το «φόρουμ του υπολογιστή" "βοήθεια υπολογιστή" κλπ. στο Google και το κράτος θα πρέπει να αρχίσει να αυξάνεται με τους αριθμούς και πάλι θα τα νήματα / θέσεων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν δείτε στην κεντρική σελίδα στο κάτω μέρος, υπάρχει ένα φορτίο του φόρουμ στατιστικές που δείχνουν ότι εξακολουθεί να αυξάνεται
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι ένα πραγματικά ήσυχο εβδομάδα αυτή την εβδομάδα ... Φαίνεται να υπάρχει πολύ λίγοι γνώριζαν θέσεις κλπ. Οποιοσδήποτε άλλος το ίδιο σκεπτικό; Παράξενη υπόψη τις καιρικές συνθήκες ...
|
| |||
| |||
| Σχολικές διακοπές, οι άνθρωποι είναι σε διακοπές. |
|
| |||
| |||
| Βέβαια, δεν είχε σκεφτεί αυτό.